Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu1014

Jak stwierdzić czy to prawdziwa miłość

Polecane posty

Gość gościu1014

Hej ja jestem facetem i poznałem niedawno fajnego kolesia (jesteśmy gejami ja troche bi), fajnie nam sie gada w łóżku też się rozumiemy i oboje mamy kosmiczne orgazmy. On mówi że mnie kocha ale ja za bardzo nie wiem czy to można nazwać miłością bo znamy sie tydzień nie wiem co z tego bedzie i czy jest sens być razem skoro ja nie jestem do końca przekonany prosze pomóżcie

Gość gość
takich prowo to tu chyba jeszcze nie było

Myślę że powineneś spróbować :) Skoro sie doagdujecie, macie super seks, to może warto pomyśleć o czymś więcej. Nie będziesz wiedział czy go kochasz jak nie spróbujesz. Nie zostawajcie na poziomie rozmów i seksu. Skoro znacie sie tylko tydzień to nie możesz powiedzieć zebys dał sobie spokój. To jest dopiero tydzień. Daj sobie szanse. Bo widac w Twojej wypowiedzi, że chcesz uciec, jak byś bał się związku. On Cię kocha, Ty zaś spróbuj sie przekonać do niego. Może odwiedzajcie sie częściej. Albo starajcie sie mieszkać ze sobą co jakiś czas, oczywiście jak tylko pozwalają Wam obowiązki i macie ku temu mozliwości. Róbcie co kolwiek by lepiej się poznać, by poznac swoje chraktery, przyzywczajenia, wady, zalety, mocne i słabe strony. Mieszkając po kilka dni (najlepiej w weekendy) co jakis czas możecie świetnie się poznać i przy okazji nauczyć sie cierpliwości do siebie nawzajem. Uważam, że powinieneś spróbować i nie uciekać. Trzymam kciuki, a Tobie gościu1014, kopniak na szczęście; oby się Wam ułożyło :D Maja :) :*