Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37 lat Czy mogę jeszcze mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej. Nigdy wcześniej nie rodzilam.

Gość gość
Póki nie przejdziesz menopauzy to możesz mieć dzieci, co za pytanie...

Gość gość
Możesz.

Gość gość
no jasne ze tak.

Gość gość
dziecko można mieć nawet po 40-tce, teraz dużo kobiet rodzi tak pozno....tylko no właśnie, jest to bardzo pozno moim zdaniem...

Gość gość
Oczywiście, możesz, ale niestety po 35 roku życia zwiększa się ryzyko urodzenia dziecka z wadami. Oczywiście Cię nie zniechęcam, ale chcę, żebyś miała świadomość.

Gość gość
Tak tylko szanse masz mniejsze bo owulaca w tym wieku jest żadsza niż u kobiet przed trzydziestką... I masz mniejsze szanse na to że jeżeli ci sie uda to że dziecko będzie w pełni zdrowe... Ale próbuj ja bym próbowała jak do tamtego czasu by mi sie nie udało

Gość gość
moja teściowa urodziła swoje najmłodsze dziecko jak miała 41 lat doczekała wnuczki i jest szansa że doczeka prawnuczki

Gość gość
najważniejsze to zrobić badanie na rezerwę jajeczkową, jak masz jeszcze zapas to zajdziesz jak nie to in vitro z jajeczkiem dawczyni

Gość gość
Nie no, jajeczko chcę mieć swoje. Jeśli nie wyjdzie to trudno. Nic na siłę. Tak tylko głośno myślę, ale zamiast myśleć lepiej chyba trzeba zacząć od razu działać w fazie cyklu.

Gość gość
Zadajesz pytanie jakbys miala 10 a nie 37 lat. Mam 36 i jestem w drugiej ciazy. Mozna. Kolezanka urodzila czwarte dziecko w wieku 52 lat. Wszystko zalezy od zdrowia i kondycji kobiety. A 37 lat...to mloda jeszcze jestes

Gość gość
Mozesz ale już nie powinnaś.

Gość gość
Ja mam 42 i jestem w 1

Gość gość
A skąd mam wiedzieć? Nie jestem Twoim jajnikiem.

Gość gość
kur/wa po 30-stce zwieksza sie ryzyko urodzenia downa,jestescie juz stare prukwy

Gość gość
ja pierwsze dziecko urodzilam w wieku 35 lat. teraz mam prawie 39 i staram sie o drugie. 3 m-ce temu udalo sie ale poronilam. czyli jest mozliwe zajsc w ciaze niestety w pozniejszym wieku istnieje wieksze ryzyko poronienia. mam znajoma ktora zaszla w 1 ciaze w wieku 41 lat i mala urodzila sie 5 tyg wczesniej i z zespolem Downa. inna znajoma urodzila jak miala 42 lata zdrowa dziewczynke. takze roznie to bywa, ale jak jestes gotowa na maciezynstwo nie zwlekaj bo moze to zajac troche czasu zanim zajdziesz w ciaze. pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość gość
u mnie pierwsze 36, drugie 38, dzieci super

Gość gość
Nie wiemy Nie badaliśmy cię Może masz drożne jajowody a może nie ... Może jesteś a może nie jesteś płodna...

Gość gość
u mnie w wieku 34 pierwsze i ostatnie :D Zbadaj się autorko i tyle, na pewno możesz się starać, stara nie jesteś

Gość Kala37
Witaj, Wg mnie bez problemu jesli tylko jestes zdrowa, zrobisz wszystkie badania, masz owulacje, zdrowe jajniki i macice. Jak zajdziesz w ciaze wartoz robic badania prenatalne by sprawdzic czy dziecko jest zdrowe- napewno bedzie!:) Ja jestem w podobnym wieku niestety ja akurat musze korzystac z KD ( komorka dawczyni) tez to jest rozwiazanie dla kobiet ktore np. maja zdrowotne problemy.

Gość gość
Kobieto jak masz kasę to w KAŻDYM WIEKU dziś możesz!!! Taka prawda i tyle w temacie. Jak byś chciała to być już dawno działała, a nie rozkminiała na takim głupim forum, gdzie średnia intelektualna odpowiada poziomowi kasjerki z Biedy.