Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja po porodzie

Polecane posty

Gość gość

miałyście na to czas, chęci? czy wasi mężowie, partnerzy wymagali tego od was akurat w tym okresie? chodzi mi o całkowitą depilacje pach, nóg, miejsc intymnych

Gość gość
Mąż niczego nie wymagał ale ja sama lepiej się czułam z ogolonymi nogami i pachami.

Gość gość
ja byłam sama przez pierwszy miesiac wiec tego nie robiłam, po miesiacu maz wrocil z zagranicy i normalnie sie depilowalam bez problemu, mialam checi i czas i dla kogo ;)

Gość gość
a ty to robisz jedynie dla partnera? bo ja dla samej siebie

Gość gość
Moj maz nie wymagal tego ode mnie ale kolwiek ja golilam sie. Chcialam byc ladna i zadbana mama. A z mezem Rozmawialam o wszystkim co sie ze mna dzieje. Nie mogl sie doczekac seksu ale szanowal, ze moge jeszcze nie byc gotowa. Zapewnial ze jestem dla niego wyjatkowa, piekna... Chcialam taka byc.

Gość gość
przez pierwsze 3 miesiące byłam jedynie z dzieckiem i nie wyobrażam sobie żeby wyglądać jak borsuk, tylko dlatego że męża nie ma

Gość gość
Przesadzacie z tym goleniem.

Gość gość
Ja przez pierwsze miesiące to golilam się tylko pod lachami na resztę nie miałam siły ani chęci. Mąż nie wymagał tęgi ode mnie. sumie nasza córka ma juz 1.5 miesiąca a ja w zimnie nogi gole tylko prze okazji wyjścia na basen.

Gość gość
Przed porodem? Po porodzie? Co za różnica? Golę się regularnie, bo nie lubię nosić szczeciny. Mąż nie wymaga ode mnie takich rzeczy. Sama od siebie tego wymagam, bo tak się lepiej czuję.

Gość gość
znam faceta któremu wręcz przeszkadza to, że jego kobieta sie depiluje i do tej pory twierdzi, że nie rozumie po co to kobiety robią bo to głupota

Gość gość
jestem w ciąży i chodzę na depilację bikini woskiem, jakoś sobie nie wyobrażam woskowania miejsc intymnych po porodzie naturalnym ( przez kilka miesięcy), golenie to co innego ale przez 1 miesiąc też raczej słabo to widzę.

Gość TinaTe
Po porodzie można robić depilacje tylko teraz pytanie którą? jesli jakimś woskiem czy coś to na pewno . ale Jak np wgre w chodzi depilacja laserowa to napewno nie wchodzi w gre jeśli się jest w okresie połogowym . Nie mam pojęcia jak sprawa dotyczy karmienia piersią . Ja w kazdym razie szłam na depilacje laserową ( miałam ja w klinice Miracki )i musiałam zabieg powtórzyć z 5 razy. Przynajmniej dzięki temu nie musze się użerać z z goleniem . Ale jeszcz wracając do depilacji to miałam ją robioną 3 msce po porodzie i juz nie karmilam piersią .

Gość gość
pachy zawsze ogolone, nogi czesto ale zdazalo sie, ze nie zawsze byly gladnie.Wyleczylam sie z depilacji bikini, wyrywam tylko te ktore wystaja poza majtki, reszte ladnie przycinam.Kiedy nie widzialam sie z mezem 3 tyg, wlosy urosly a maz byl zachwycony.Podobaja mu sie nieogolone cipki:P Kobiety maja jednak przechlapane