Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej na tym forum kocham...

Polecane posty

Gość gość
Jeśli próbujesz już komuś doje/bać to rób to tak, żeby przy okazji nie ośmieszyć siebie. Nocna zmiana. Coś ci to mówi? Nie? To poszukaj pracy, dowiesz się.

Gość gość
Pewnie, twój interes, a głównie twoja strata. Z tego interesu.

Gość gość
Evelyn666ya 😘

Evelyn666ya, są tu naprawdę ciekawi ludzie. Może inaczej, jest o kim pisać, ;) A reszta, no cóż bywa złośliwa ;) :P Trochę żałuję że nie podałem swojego maila, bo może tam by się wyżyli i miałbym tu trochę lżej, w co wątpię, ale co mi tam. Nie jestem doskonały a to wystarczy by się przewalać z jakimiś chuujami, którzy myślą że jak przeczytali parę książek więcej, to mogą mi napluć do zupy. :O

Gość słodka    słowianka
Zapomniałeś już jak innym plułeś do zupy cwaniaczku z bombką w nosie :-D

Gość gość
Słuchaj nowego evelyna, to największy przegraniec kafe, chłop wie co mówi.

Gość gość
Pedofil nowy na temacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście dziś gość dziś   Sęk w tym że oni nie chodzą w pojedynkę jak ja, swoimi ścieżkami.  Jeśli w tak dyskretny sposób chcesz zapytać, czy miałem obitą mordę, to odpowiem ci że tak. Miałem tak obitą mordę że nawet nie czułem jak ssałem im kuuutasy i robiłem głębokie gardło  Dobrze ze chociaż na koniec wyruuuchali mnie w duuupe  x Nowy jak tam dùpa? :-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Oświadczyny smofa do nowego  Smof kiedyś Do Nowego w miescie...  jestes cwelu jak rodzyny w ciescie dotkniety kropla twej duszy gdy wkladam ci mikro chuuja w uszy zamykam usta na twym fiutku i obcìągam ci påłe do skutku przeobrazam swe cialo bo jestem starą pałą  chce ssac twego kůtasa niczym kiszonego ogorasa bo to jest wspolna masa wiec liz důpe grubasa  co w majtach ma cieniasa moze troche w zad tak od wielu lat moze troszke z boku  to do ciebie Piotrus jèbany w ryj tlumoku ość dziś gość dziś gość dziś Oświadczyny smofa do nowego  Smof kiedyś Do Nowego w miescie...  jestes cwelu jak rodzyny w ciescie dotkniety kropla twej duszy gdy wkladam ci mikro chuuja w uszy zamykam usta na twym fiutku i obcìągam ci påłe do skutku przeobrazam swe cialo bo jestem starą pałą  chce ssac twego kůtasa niczym kiszonego ogorasa bo to jest wspolna masa wiec liz důpe grubasa  co w majtach ma cieniasa moze troche w zad tak od wielu lat moze troszke z boku  to do ciebie Piotrus jèbany w ryj tlumoku

Nie zapomniałem I powiem Ci że świetnie się to sprzedawało. Nawet myślałem by do niej nasikać. Na twardo się wtedy kręciło. No co Takie były czasy . Jak ktoś przychodził z gilem u nosa, to zostawał wypędzany. A Herbatnik, to już miał zupełnie przejjebbabe. ;) Przy Nim wasz Kokuś to dzieciak, który co nauczył się wiązać buty. Ajron żuł swoją pierwszą gumę do żucia a Wilka, to jeszcze nie było na świecie :)

Gość gość
Pietrek, pedofilu :D

Gość gość
A ja pamiętam jak na forum nie było takich zje/bów i ćwierćmózgów jak ty, nowy, i wtedy to dopiero było forum..... Potem przyszły takie gów/na jak ty a z nimi upadek forume do poziomu szamba.

Najbardziej na tym forum kocham... niekończące się dyskusje o potrzebie dyskusji ;)

Jakie to przewidywalne ;) Kobiecy wyścig zbrojeń pod postacią okarteczkowanych datą cycków :D

Musiały być majestatyczne, że nadal je pamiętasz ;) Ale fakt, Panowie bardziej dbają o doznania estetyczne Pań na tym forum.

Gość gość
One nie były majestatyczne, one były EPICKIE!

No były, były.. 5 lat musiało odcisnąć na nich swoje piętno :)

Gość NaGłodzie
Gdyby kobiety były bez piersi, raczej miałyby gorzej załatwić coś z facetem :D

Zdecydowanie. W ramach uproszczenia można zbanować np zbyt długie nicki. I tak wszyscy je skracają :)

Masz rację An :D Poza tym takie długie nicki ciężko wpasować w karteczkę z datą.

Zmieniać datę to już wyższa szkoła jazdy, a po co się wysilać, nie jestem skomplikowana ;)

Gość gość
Androgen 👄

Faktycznie epickie, a i czapa paradna :D