Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do fajnych osob

Polecane posty

Gość gość

Popiszmy tutaj o wszystkim..ja mam na serio dosc wulgaryzmow,osob niezyczliwych,zawistnych.Nie ma tu zadnej milej duszyszki?Wszyscy zchamieli juz?:-P

Gość gość
czyli nie ma tu takowych osob,tutaj maja tylko powodzenie 'ambitne' tematy i 'elita' forum,czyli durnota🖐️

Gość fajny osub
nie obrażaj się tylko nawiń coś na początek:D

Gość gość
nie obrazam:-PPo prostu odechciewa sie tu wchodzic i czytac te glupoty.Poczytajcie tego 92 gdzie jest moderacja kafe?Ten czlowiek kwalifikuje sie na oddzial zamkniety,bo nie sadze,by zdrowa osoba pisala takie rzeczy,byleby popajacowac.Takich debili powinno sie banowac, blokowac i pociagnac do odpowiedzialnosci, od razu by tu bylo czysciej:-)

Cześć fajna osobo, czy ja wg ciebie kwalifikuje się do fajnych czy do tych chorych jak 92 ? :D

Gość gość
Czesc Neptyk,nie wiem,nie znam Cie,wchodze tu rzadko,z wiadomych powodow.Nie znam Twoich tematow:-P,ale skoro tu wszedles,to byc moze jeszcze sie w Tobie tli przezwoitosc i szacunek do ludzi:-)

Gość gość
ufff nadzieja,nie jestem sama:D

Gość gość
wszyscy mili ludkowie,mile widziani:-)

Na kafe takie tematy szybko giną w tłumie :) i z tym raczej będzie tak samo :/

Gość gość
Dokladnie tak.Jaki tego wniosek?Przykre nie sadzisz?Zakladanie tematow o kims,szczegolnie tu ma powodzenie:-O

To forum takie jest i tego nie zmienisz. Ciekawi mnie dlaczego tu jednak wchodzisz skoro jest wiele innych normalnych forów :D

Gość gość
bo zdarzalo sie,ze czytalam tez tu normalne wpisy,ktore niestety byly pomijane.Myslisz,ze na innych jest inaczej?Nie sadze..wchodzilam swego czasu na forum wisazu,podobnie jak tu:-O

Chyba nigdzie nie jest tak zle jak tu :D no nic ja jestem w pracy, musze lecieć :)

Gość gość
Czesc wszystkim fajnym. Przylaczam sie do opinii na temat moderacji, to skandal zeby dawac przyzwolenie na zakladanie takich tematow jak ten prostak 92 czy jak mu tam. To w koncu forum spolecznosciowe a moderacja pod psem powinni dostac slona kare za dopuszczanie sie przestepstwa bo tak to trzeba traktowac. Sorry zbulwersowalam sie!

Gość gość
czesc fajna osobko:)z 9.16 Normalna,zdrowa reakcja.Zastanawiajace jest to,ze mu wtoruja inni,smieja sie,bo przeciez to takie zabawne:-O

Gość gość
Milego dnia Neptyk:)

Gość gość
Neptys! Niech ci szybko zleci dnioweczka.

Gość gość
mam pytanie?,czy jesli dodam ten temat do ulubionych,jako gosc,to bede go miec jako osoba niezalogowana?

Gość gość
Hej bardzo chętnie popiszę z kulturalnymi osobami:) których tutaj ze świecą szukać:)Popieram autorkę w całej okazałości:P rzucicie jakiś temat? może skoro to magazyn dla kobiet to: moda, diety..... co wy na to? I na początek proponuje ignorować jakiekolwiek prowokacje i chamstwo.

Gość gość
Neptyk nie smutaj.

to ja autorka:)Piszcie o wszystkim,o problemach,radosciach,modzie,kosmetykach etc.Milo,ze jest Nas wiecej:)

Gość gość
Jak już napisałam to jest magazyn dla kobiet...a to kobiety zawsze interesuje moda i diety...to jest tylko moja propozycja..jak macie inne pomysły to piszcie. Może coś rozkęcimy:)

tematow mnostwo.Co Was stresuje,co lubicie robic,mozemy sie tu podzielic wiedza o nowych kosmetykach,o religii,o sexie i jego problemach,o zyciu codziennym,o hobby.O celach zyciowych,o kontaktach miedzyludzkich.....

Gość gość
Ja np.ide w pon.do szpitala na usuniecie polipa z szyjki mac. Niby lekarz powiedzial ze nie ma zagrozenia zycia to i tak nie spie po nocach! Poczatkowo traktowalam ta wiadomosc jakby to nie dotyczylo mnie a teraz im blizej i wiecej czytam na ten temat tym gorzej. Ale trudno wiem ze trzeba isc za ciosem wiec ide choc dosyc nerwowo.