Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirinka mama

ksiazeczki co polecicie?

Polecane posty

Gość mirinka mama

Hej mieszkam w UK i nie mam dostepu do polskich ksiegarni zeby poprzegladac ksiazeczki ald moge zamowic przez intrnet. Moze polecicie cos fajnego dla 1,5 latki? Ona uwielbia kiedy czytamy jej. Robie to od jej urodzenia :) Ostatnio hitem jest "jest tam kto?"

Gość gość
Jabłonka Eli, pierwsze urodziny prosiaczka, cała seria Czereśniowa (zima na ulicy Czereśniowej itd.). Co wypanda a co nie wypanda. Jak mi się coś przypomni to dopiszę ;)

Gość Mirinka mama
dzieki akurat tego nie znam !!!!

Gość Mirinka mama
ktos mi jakis czas temu polecil ksiazeczki z serii czeresniowej. Sa super ! Dzieki ! Polecam kazdej mamie ktora lubi czytac i opowiadac dzieciom

Gość gość
A ja polecę cos dla starszakow taki kryminal dla dzieci jest 18czesci Tajemnica szpitala Tajemnica urodzin Tajemnica cyrku Tajemnica swiat Tajemnica plywalni Tajemnica muzeum Tajemnica mumi....... Książeczki dla ok 8latka

Gość gość
"Bajka o drzewie", wszystkie bajki Tuwima, Brzechwy, platynowa seria "Rymobranie", "Pchła Szachrajka", "Ulubione wiersze" - W. Chotomskiej, Gellner- "Czekoladki dla sąsiadki", Frączek -"Śmiechu warte". ja kupuje na aros.pl

Gość gość
a na stronie srokao.pl w dziel KSIĄŻKi dziewczyna też recenzuje ciekawe książki dla dzieci.

Gość gość
Zajrzyj na strone tej księgarni a na pewno coś znajdziesz www.ksiegarnia.bernardinum.com.pl .