Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdowieczprzypadku

Wchodzi się do tej samej wody czy nie ?

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego ona z tym mezem jeszcze jest? Z jakich powodow?

Gość wdowieczprzypadku
Z powodu syna, ma 3 lata, twierdzi, że potrzebuje ojca.

Gość gość
Najważniejsze w związku to mówić sobie prawdę.Nie oszukuj jej,może ona inaczej sobie te relacje wyobraża a ty inaczej.Ustalcie wszystko wczesniej,zanim zacznie się na dobre.Nie skrzywdź jej.Juz raz ja skrzywdziłeś nie chcąc ślubu.Kobiety czuja inaczej.Nawet nie wiesz jaki to byl dla niej cios ,ze facet z ktorym byla 7lat nie chce się żenić.Ty musisz sie dobrze zastanowić,ona pewnie nadal cie kocha .Wyszła za innego bo ty jej nie chciałeś. Dlaczego sie nie ożeniłeś z nią?Nie kochałeś jej bo nie rozumiem.

Gość gość
Ja Pier...po tylu latach bycia razem nie chcial sie chajtać.Mój po pól roku sie oświadczył a za pól roku ślub.Co ta kobieta musiała przeżyć,szok!!!!!!!

Gość babafemi
Syn potrzebuje ojca, a ojciec kochanki :D. A czego potrzebuje ona?

Gość wdowieczprzypadku
Nie powiedziałem, że nie chciałem się żenić. Dla mnie to było po prostu za wcześnie, chciałem najpierw skończyć studia, znaleźć pracę. Do niej to nie przemawiało, na nic były moje zapewnienia, deklaracje, konkretny termin. Chciała tu i teraz a miała poparcie naszych rodziców więc cała wina spadła na mnie. Teraz myśli inaczej - za późno.

Gość gość
Moja koleżanka tez tak miała.Chodziła z chlopakiem od 15lat.I tez podobnie jak tu ,kiedy mieli po 22-23lata ona chciała wychodzić za mąż a on nie ,dla niego bylo za wcześnie.Jej matka i ojciec religijni bardzo -tylko na pokaz-namawiali ja zeby go zostawila jak nie chce chłopak sie żenić.On jej powiedz a ze ożeni sie ok.30tki a byli z jednego roku -matka kazała jej go zostawić,bo twierdziła ze ok.30 tki to on zostawi ja i znajdzie młodsza a ona go zostawiła.Tez wyszła za mąż i jej nieszczęśliwa. Jesli ci nie zaufała,puściła sie z innym to niech z nim siedzi.

Gość gość
Standartowy schemat, baba mysli, ze jak ma faceta to od razu musi sie z nia zenic, dziecko. Niestety, w naszych czasach inne wartosci maja sens, epoka polskiej matki nawiedzonej juz dawno sie skonczyla, ale baby nadal tego nie rozumia, dalej mysla staroswieckimi schematami. Jezeli dobrze rozumie, to tu kilka osob jest przez to nieszczesliwych, autor, jego szkolna milosc, jej maz a jego kochance tez pewno to nie pasuje. Nie wspominam juz o dzieciach.

Gość gość
Nie rozumią jeśli rozumie ROZUMIEJĄ ROZUMIEM

Gość gość
Ten 6:25,to dopiero jest przypał i te jej poglądy. Widac dziadek spać nie może.