Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DNi młodzieży dzień wyroku

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja uważam ze wtedy cos sie wydarzy? Mam przeczucie ze moze dojść do zamachu. Będą mieli świetną okazje i mnóstwo ludzi niewinnych do zabicia :( boje sie bardzo o swoje dzieci

Gość gość
na szczeście nie jestem katoliczką i nie interesuje mnie to :) katolicyzm i islam to podobne zarazy

Gość gość
Nie chodzi o wiarę a o możliwość ataku terrorystycznego

Gość gość
No jakby tak na to spojrzeć to maja okazje do zamachu. Różne narodowości, różne wiary.ogromne skupisko ludzi

Gość gość
na szczeście nie jestem katoliczką i nie interesuje mnie to xxx Tak, ateistów bomby ominą. :D

Gość gość
Niestety jest to bardzo realne zagrożenie trąbią nawet o tym w wiadomościach na i Internecie. Najlepiej byłoby zrezygnować z tej imprezy ale nikt sie racEj na to nie zgodzi

Gość gość
Moim zdaniem bedzie jakaś akcja lub przynajmniej próba zamachu

Już wczoraj o tym trabili w wiadomościach tak samo jak i szczycie NATO. Ja obstawiam, ze cos się może wydarzyc i niekoniecznie w okolicach tych miejsc gdyż będą dobrze strzeŻone

Gość gość
MOJ SYN TAM JEDZIE..

Gość gość
Myslicie ze zamachowcy sa tak głupi (pomijając ich irracjonalne zachowanie) zeby wpakować sie w sam środek dni młodzieży wiedząc ze impreza bedzie bardziej pilnowana? Wysadza znowu cos w miejscu w jakim sie nikt nie spodziewa zamachu. Wczoraj w wiadomościach byli rodzice chłopaka ktory przeżył juz 3 zamachy-gościu ma pecha jak nic...oszukał przeznaczenie :P

Myślę hze, aż tak głupi nie sa dlatego mogą atakować na terenie Polski ponieważ oczy całego świata będą na nas zwrócone ale w najmniej oczekiwanych rejonach

Gość gość
Ale dlaczego myślisz ze akurat w Polsce zaatakują?? Ja myśle ze nie

Tak mi się wydaję. Polska bedzie w centrum uwagi całego świata dzieki czemu będą mieli okazje do zastraszenia wszystkich pokazując, ze nic nie stanie im na przeszkodzie aby atakować i zabijać.

Atakując gdzie indziej pokażą, ze jednak sa jakieś dla nich granice oraz, ze nie sa nieustraszeni. A atakując w Polsce pokażą swoja odwagę nawet jesli atak miałby być nieudany ale jasno dadzą do zrozumienia, ze nic ani nikt im nie stoi na przeszkodzie. Chociaz juz sama nie wiem. Z jednej strony wydaje mi sie, ze mogą zaatakować z drugiej zaś wydaje mi sie to mało prawdopodobne... mimo wszystko boje się o przyszłość swoich dzieci

Gość gość
Szczyt NATO tez jest ryzykowny...

Gość gość
A potem EURO 2016 we Francji... Pisza w necie, ze uchodzcy rejestruja sie kilka razy, zmieniajac swoja narodowsc, dostaja kilka dowodow tozsamosci i kilka razy m-cznie zasilek - a to cwaniaczki ! Robia Europe w konia, a naiwna Angela wpuscila nam konia trojanskiego - niestety...

Gość gość
Przy zamachu terrorystycznym najtrudniejsza jest ucieczka po wykonaniu zamachu. W przypadku zamachowców samobójców nie ma tego problemu. :( Bez względu na zabezpieczenie nie ma szans, aby zapewnić 100% bezpieczeństwo. Musieliby przeszukać każdego. Jak wśród setek tysięcy wyłapać kilku zamachowców z plecakami pełnymi materiałów wybuchowych?

Gość gość
Mloda nie kompromituj się. Nie bój się, ten twój patologiczny śląski region jest bezpieczny.

Gość gość
Polska jest w miare bezpieczna .

Gość gość
Równie dobrze mogą się wysadzić w kilku kościołach na Wielkanoc. Ofiar w budynku byłoby pewnie znacznie więcej. I cios w samo sedno i sens chrześcijaństwa. Wysadzanie się na wolnym powietrzu jest o tyle bezsensowne, że to tylko marnowanie materiałów. Wszystko zbiorą najbliżej stojący. Kilkadziesiąt osób. W budynku ludzie giną dodatkowo od zawalonej konstrukcji.

Z tym atakiem w święta to też niestety prawda... od jakiegoś czasu jak słuchać głośno o atakach mam jakieś obawy przed dużymi skupiskani ludzi

Gość gość
Dlaczego ludzie w imię religii robią takie rzeczy? :( Ci młodzi zamachowcy -samobójcy mają wyprane mózgi, ale przecież ktoś za tym stoi. Czy ci, którzy odpowiadają za szkolenie i uzbrojenie zamachowców, którzy to finansują serio wierzą, że tego chce Allah? A może, jak zwykle, chodzi tylko o pieniądze, a religia jest przykrywką, aby zwerbować naiwnych.

Koran twierdzi, że Bóg nagradza ludzi za powstrzymywanie się od złości, jednak w surze 9 wzywa do walki zbrojnej przeciwko wrogom religii. - dlatego

Gość gość
mlodamama, przestań n/a/pi/e/r/d/al/a/ć co tydzień do kościoła, to jedno niebezpieczne miejsce będziesz miała z głowy :classic_cool:

9.20 skończ p******ic i przytaczac mi watki, które sama pisałam. Nie mam Alzheimera w woli ścisłości, a skoro tak Ci moje posty nie pasują to w*********j z wątków w których sie udzielam

Gość gość
Łoooo matko, ile agresji w młodej mamusi:D wyluzuj grubasko, bo coś spięta jesteś hahahaha. Nie zapomnij na spowiedzi wyszeptac czarnemu na ucho, jak odnosilas się do bliźniego swego:D typowa katolka.w niedzielę raczki do bozi, a w tygodniu rynsztok z ryja w stosunku do bliźniego :D:D