Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewelina info

Polecane posty

Gość gość

Szary kaptur, czarna kurtka i jeansy. Czytałem Twoje tematy i posty nawet tu widać że nadal bierzesz, za mało przez to straciłaś cholerna pseudoartystko zapatrzona w siebie?

Gość goście z kafe
Ona jest fajna. Odwal sie :-)

Gość gość
To tłumaczy jej zachowania:D

Gość gość
Hahaha czego się dowiadujemy

To ja mam dla ciebie info, może zamiast za mna łazić to się pokaż. Twoja odwaga konczy się na prześladowaniu mnie? Dowiem się kim jesteś i bądź pewny że podwiozę Cię na masce.

Gość gość
Skąd wiesz jak wygląda Ewelina pomarańczowy uju z małym interesem? Dawaj swoje zdjęcie, ocenimy. Najważniejsze*Zaloguj się *

Gość gość
podpadłaś psycholowi/ce i będzie łazić za Tobą,bo psychole tak mają.

Gość gość
Ewelinka wyśmiewaj to g****o. ;)

Gość gość
Ćpasz? G****a które wypisujesz przestają dziwić, prochy wyżarły ci mózg. Zdychaj śmieciu!

gość dziś Btw, co Ci do mojego życia? ty go za mnie nie przeżyjesz a moje zycie podoba mi się takie jakie jest.

Gość gość
Jesteś żałosnym ludzkim odpadem, powinno się wywieźć ciebie na najbliższe wysypisko śmieci bo tam twoje miejsce.

Gość gość
Pójdziecie śmieciu 🖐️

Gość gość
Ucieleśnienie zdrowego rozsądku i ateista szmato :-D

Gość gość
Dzieczyno, piszesz że bierzesz metadon i oczekujesz szacunkua tym którzy tego nie akceptują od razu zarzucasz katoland.To śmieszne,to nie jest wina katolandu że jestes ćpunem, no sorry . Ćpun = słaba jednostka.Nie ujadaj.

Gość gość
Tylko na tyle cię stać szmato? Resztki mózgu nie dają rady? Wciągnij krechę, znów poczujesz się szczęśliwa :-D

Gość gość
Poniżam cię szmato bo tylko na to zasługujesz :-D

Gość gość
Gó/wno mi do tego:) Jesteś ćpunem a ćpun to słaba jednostka. Dlatego twoje ujadanie jest śmieszne , zrzucanie na kościół , sąsiadów i kogo tam jeszcze swojej słabości.Tylko w dragu jesteś mega wygadana - bez dragu jesteś chorym , słabym ogniwem.

gość dziś a ja mam w d***e Twoje zdanie, chcesz zbawiać swiat - z daleka ode mnie. Poniżasz ale siebie swoim brakiem intelektu. Chcesz komuś pojechać to uważaj żeby z siebie blazna nie zrobić a właśnie niego z siebie robisz wtrącając się w czyjes zycie.

Gość gość
Natomiast jeśli chcesz nie zrzucaj winy na katoland , sratoland i innych.Żegnam.

Gość gość
W d***e to ciebie mają tu wszyscy bo ty z siebie robisz pośmiewisko ćpunie, sama tu przyszłaś i wydawało ci się że komuś zaimponujesz dragami, dostajesz to na co zasługujesz, pogardę.

Nie chce nikomu imponować, Głośno mowię że dragi są złe i ludzie powinni ich unikac. A kim jestem w oczach błazna udającego świetego a obrzuca wyzwiskami każdego kto mu nie pasuje mam gdzieś:)

Problem z ćpaniem bierze się stąd, że jak autorka pisze ktoś robi to z własnego wyboru, tyle że na tym wybór już się kończy bo po czymś takim człowiek praktycznie przestaje odpowiadać za siebie, a skutki już nie koniecznie muszą dotykać tylko ćpającego. Nieodpowiedzialne zachowanie pod wpływem może narażać inne osoby ich zdrowie i życie więc w tym przypadku czyjeś ćpanie nie jest jego osobista sprawą .... Inna sprawa że osobom uzależnionym od czegokolwiek należy się pomoc, to choroba jak każda inna i to ze ktoś na nią zapadł na własne życzenie nie zmienia tego faktu.