Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tusz do rzęs najjjj

Polecane posty

Gość gość

Jaki tusz podrubiajacy jest najlepszy? Ale taki do 50 zł :D

Taki biały z MySecret - idealna dla mnie szczoteczka, dobrze rozdziela. Konsystencja od razu dobra i starcza na kilka miesięcy

Gość Matylda_90
Loreal False Lash Wings Scuplt, dziewczyny zobaczcie filmiki blogerek, tusz jest ekstra. Wcześniej też miałam inne tusze z tej serii i były równie zachwycające.

Gość Marysienkaa
@Matylda_90, dobrze prawisz! Mam ten tusz i kocham go niesamowicie. Tak niesamowicie podkreśla te moje rzęsy, filmików na youtubie się naoglądałam przed zakupem, skusiłam się i nie żałuję. Zatem dla mnie ten Loreal jest naj!

Tusz musi idealnie rozczesac rzęsy , wydłużyć , pogrubić ale nie za bardzo , musi być wydajny, miec odpowiednią gestość formuły i nie drażnić oczu, cenowo znośnie ;]

Gość Matylda_90
Dla mnie tusze są najlepsze po kilku dniach od otwarcia, nie za gęste nie za rzadkie :)

Gość Marysienkaa
Z tego co zdążyłam się już naczytać w temacie, to jest dobra praktyka, żeby doprowadzić tusz do właściwej konsystencji - otworzyć i odczekać może ze dwa tygodnie. Oczywiście niekiedy już od pierwszego użycia jest git ;)

Gość Matylda_90
To byś musiała go codziennie otwierać, żeby dostało się do środka trochę powietrza.

Gość Violetta1
4. Jednym z najlepszych tuszy do rzęs na obecnym rynku jest ten https://musecosmetics.eu. Poleciła mi go koleżanka z pracy i nie zawiodłam się. Nie musze już chodzić do kosmetyczki, wystarczy, że używam tego produktu

Gość gość
Bardzo tani, a naprawdę dobrze pogrubiający jest pump up z miss sporty - używam od kilku lat. Bardzo tani, a pogrubia i wydłuża bardzo znacząco.