Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciążą trojaczków i 2 pokojowe mieszkanie, chcieliśmy jeszcze 1dziecko a jest 3

Polecane posty

Gość gość

Chcieliśmy jeszcze jedno dziecko,,bo mamy 7 letnią córkę a okazały się trojaczki i 2 pokojowe mieszkanie, załamka. zamiast się cieszyć to ja się smucę jak my się teraz pomieścimy :( wszystko się skomplikowało , będziemy musieli chyba przeprowadzić się do teściów bo mają dom, ale prędzej się pozabijamy z nimi . ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość krnąbrna hybryda
6 osób na 2 pokojach ,,,,,wypas ale gratulacje bo gol jeden bramki 3 :D

Gość gość
Chcesz sie nabawic nerwicy? Mieszkanie z treściami?! Żebyś potem nie płakała...

Gość gość
krnąbrna hybryda dziś 6 osób na 2 pokojach ,,,,,wypas ale gratulacje bo gol jeden bramki 3 smiech.gif x Innymi słowy piszesz jej, że jest patologią. Czuć kpiną na kilometr, jakby ta ciąża mnoga była wyborem autorki.

Gość gość
A może tesciowie oddadzą udostepnia wam dom a zamieszkają w waszym mieszkaniu? Mojego brata tesciowie tak zrobili jak się okazało ze będą bliźniaki (mają już synka 5 lat). A jeśli nie to szukajcie pomocy w gminie, może jakiś lokal wam znajdą...gratulacje i bądź dobrej myśli.

Gość gość
Autorko.duży pokój zrobić dla dzieci a mniejszy na salon i sypialnie dla was,jest tyle mozliwosci są łóżka piętrowe itd,dacie radę!mieszkanie z teściami odradzam życzliwie.

Gość gość
W sumie dobra rada z ta pomoca w gminie. Moze by wam pomogli, w koncu nie codzien rodza sie trojaczki, jeszcze by ich w tv pokazali,mogloby to nie jednego milo polechtac tu i owdzie

Gość gość
Dobrze przemyślany pokój(większy) urządzić dzieciom mniejszy was i salon w jednym.

Gość gość
Autorko a mogę zapytać czy to ciąża naturalna? Gratulacje w każdym razie.

Gość gość
naturalna, podleczałam sie hormonalnie bo miałam zaburzenia horm. moze dlatego teraz tak wyszlo

Gość gość
mam znajomych, też planowali jedno dziecko a wyszło 3 :) naturalnie, co prawda mają 3 pokoje ale malutkie. nie martw się dzieci do 6-8 roku życia pomieszczą się razem w 1 pokoju- łóżka piętrowe :), macie czas na pomyślenie co zrobić za kilka lat, bo teraz takie maluchy nie potrzebują dużo miejsca. może uda się za kilka lat zamienić na większe mieszkanie, chociaż o 1 pokój. może dacie radę uzbierać kasę, chociaż będzie cholernie ciężko. w necie często dziewczyny za darmo rozdają rzeczy dla dzieci, więc poszukaj łóżeczek, ubranek tego czego Ci potrzeba i zgłoś się do gminy, pomocy społecznej, może te 500 zł na dziecko przejdzie i to zawsze jakaś pomoc.

Gość gość
Dostaniesz 500zł x 3 Super!!!!

Gość gość
dowiedz się w gminie, może istnieje możliwość zamiany Waszego mieszkania na większe

Gość gość
12:55 1500zł przy 3 niemowlaków to pikuś, przy takiej ciasnocie

Gość gość
Martwic sie teraz powinnas tylko o to by dzieci byly zdrowe i by jak najdluzej dzieci suedzialy w brzuszku.:-)powodzenia