Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna_dieta

Nowy sposób na odchudzanie

Polecane posty

Gość naturalna_dieta

Hej wszystkim, Chciałam się z Wami podzielić nowym produktem, który odniósł niesamowity sukces we Francji i jest już dostępny do kupienia w Polsce. Mowa o LINEAVI, którego 100% naturalne składniki pomogły mi zrzucić 3kg w 2 tygodnie! Stosując LINEAVI, zastępujesz posiłki koktajlami proteinowymi i nie czujesz głodu! Polecam!

Gość gruba_anka
a na czym dokładnie polega odchudzanie z takimi koktajlami?

Gość gość
na głupocie ludzkiej;)

Gość gosiasamosia2
Ja też kiedyś stosowałam taką dietę w której zastępujesz posiłki koktajlami i udało mi się schudnąć 4 kg w miesiąc :)

Suplementy na odchudzanie są ok, pod warunkiem, że są naturalne, a nie ta chemia reklamowana w radio i tv!

Gość gość
zgadzam się, jakiekolwiek suplementy powinny zawierać tylko naturalne składniki! Lineavi pod tym względem jest 100% naturalny i wszystkie składniki wchodzące w jego skład są pochodzenia organicznego. Polecam wam dziewczyny, mi się udało schudnąć 4 kg w 2 tygodnie

Gość timism
hej dziewczyny, zamówiłam puszkę tego Lineavi i na razie jest świetnie! Nie odczuwam głodu, a waga mniejsza o 1.5kg juz po 4 dniach :)

Gość gość
Szkoda zdrowia na takie specyfiki.Lepiej zrobić sobie odpowiednie badanie np.Genetic Lab i ruszyć się na siłownie oraz do dietetyka.Dzięki takim specyfikom tylko zdrowie sobie marnujecie.O badaniu i korzyściach z niego wynikających poczytajcie sobie na stronie geneticlab.com

Gość gość
ja bym była ostrożna. Mnie tego typu akcje nie pomagały. dopiero solidne przyłożenie się do tematu, pójście do specjalistów z poradni coio, zaczęcie jeść to, co potrzebne organizmowi, dużo aktywności fizycznej i są rezultaty na obecną chwilę - 12 kg w 3 miechy, jeszcze jakieś 9 kg i będzie ok :)

Gość gość
Ja długo się zastanawiałam jaki środke wybrał i dzisiaj nie żałuję że był to foreverslim.12 kg w 3 miesiące czasu, Dla mnie to duży sukces

Gość izka129
Ja również długo przeglądałam różne fora na temat suplementów i tak w końcu zaciekawił mnie artykuł o Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl po namyślę zamówiłam sobie komplet;) i zaczęłam kurację: jedzenie regularne plus suplement;) schudłamw 2 miesiące 16kg;)

Gość pati621
Ja po wpisie koleżanki wyżej zamówiłam sobie African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w przeciągu miesiąca zrzuciłam 8kg ;) bardzo fajnie jest widzieć ubytek wagi;)