Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cykl po porodzie zmienia się

Polecane posty

Gość gość

jestem po porodzie dosyć długo ale przez karmienie okres dostałam dopiero początkiem grudnia i do tej pory nic. a kto prawie 1,5 miesiąca! czy możliwe ze cykl po porodzie się tak wydłużył? czy któraś z Was też tak miała? już tak zostanie? proszę o odpowiedź.

Gość bella  86
Mój wrócił do normy sprzed porodu, może jesteś w ciąży?

Gość gość
karmię piersią już 11 miesięcy, a okres dostałam 9 miesięcy od porodu. Mój pierwszy cykl miał 34 dni, drugi 31, przed porodem trwał 30 dni. Poza tym NIE MAM JUŻ bólu miesiączkowego, a był dość znaczny :-) No i skrócił się sam okres, teraz ma 6 dni, a nie 7 dni :-)

Gość gość
tez mialam okres w grudniu-pierwszy po porodzie i czekam jakies doswiadczone matki sa tutaj?

Gość gość
Ja nie mam okresu, bo biorę tabletki anty dla karmiących mam, więc nie wiem. Sama jestem ciekawa, jak by to było, gdybym odstawiła hormony.

Gość gość
ciąża? no fakt poszalelismy trochę na święta ale to chyba nie ciąża. staraliśmy się o dziecko dobre 3 lata, no to musiał by być teraz fuks. zastanawiałam się czy to nie jest coś poważniejszego, ale to pewnie dlatego że znajome nagadały mi kiedyś ze po porodzie częściej trzeba się badać bo łatwiej zachorować można na różne choroby macicy itp.

Gość gość
Mi po porodzie cykl bardzo się rozregulował. Miałam albo cykle 20 dniowe, albo 50... Brałam duphaston, który pomógł. Polecam mojego bloga: www.szczesliwamama.pl Pozdrawiam

Gość gość
Ja miałam cykl nieregularny tylko przez 3 miesiące po tym jak skończyłam karmić. Jest taki sam jak przed porodem. W razie czego i tak jednak wyznaczam sobie owulację mikroskopem owulacyjnym.