Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Kochane dziewczyny, proszę, uspokójcie mnie, ponieważ bardzo się boję, że jestem w ciąży. Współżyłam z chłopakiem około 3 tyg. temu, teraz powinnam dostać miesiączkę, jeszcze jej nie mam. Od paru dni bolą mnie piersi (tak jak przed miesiączką), ale trochę bardziej, obramówki sutek trochę jakby mi pociemniały, a na samych sutkach mam białe kropki, jakby wypryski. To wszystko z 'objawów', które u siebie zaobserwowałam. Dodam, że uprawiałam z chłopakiem stosunek przerywany oraz miał na sobie prezerwatywę. Dziś zrobiłam test, wyszedł negatywny, ale ja mimo wszystko nadal się boję, gdyż niepokoją mnie te piersi. Mój chłopak mówi, że nie powinnam się bać, bo nie ma możliwości, żeby doszło do zapłodnienia, mimo wszystko nie potrafię się opanować. Co o tym sądzicie? Czy wynik testu po 3 tyg. mógł wyjść poprawnie?

Gość gość
W prezerwatywie i w dodatku nie wytrysnął w Tobie? No to jak? Pewnie zaraz dostaniesz okresu, nie panikuj.

Gość gość
nie jesteś ciąży, niepotrzebnie sobie wkręcasz głupoty od kiedy wypryski na cyckach są oznaką ciąży ? głupszej rzeczy nie słyszałam