Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukces i szczęście w życiu to tak naprawdę przypadek

Polecane posty

Gość gość

zależy od różnych elementów,które muszą zagrać w odpowiednim miejscu i czasie ,a czy zagrają to człowiek nie ma na to aż tak wielkiego wpływu,Brak jednego z nich zmieni sukces w dramat.

Gość gość
masa jest po prostu ludzi urodziwych,zamożnych a niezbyt szczęśliwych z masy innych powodów,ludzie z boku na to patrzący aż się pytają,czemu są aż tacy nieszczęśliwi,czemu aż tak się przejmują dziwnymi problemami,a oni nie wiedzą jak powiedzieć,że nie radzą sobie z dziwną rodziną

Gość gość
Szczęście to stan umysłu. Stan ten powstaje w mózgu (przypominam - taki organ między uszami). Uczucie szczęścia nie powstaje w portfelu, penisie czy żołądku. Przypominam o tym, gdyż to że żyjemy, że możemy w ogóle odczuwać cokolwiek - jest dla mnie niesamowitym źródłem satysfakcji. I to już daje mi 50% szczęścia :) Mistycy - są w 100% szczęśliwi, bez wpływu na otoczenie.

Gość gość
tak nie do końca,że to tylko stan umysłu,trudno być szczęśliwym jako żebrak,w patologicznej lub jakiejś dziwnej rodzinie,oczywiście,że trzeba sobie jakoś radzić,żeby nie myśleć o kłopotach,ale prawdziwe życie też się liczy

Gość gość
Drogie Kobiety jako przedstawiciel tej brzydszej części świata muszę zakomunikować jedną ważną rzecz. Mianowicie szczęście, spełnienie, radość powstaje tylko w jednej części naszego ciała. Jest nią mózg! Ale ten mózg jest między nogami. Miłego dnia Wam życzę i wierzę, że kiedyś będziecie naprawdę szczęśliwe. BUZIAKI.

Gość gość
Poznałem kilku żebraków, kilku było smutnych, kilku było zadowolonych. Jeśli chodzi o patologię, znam ludzi którzy wyszli z tych rodzin i ułożyli sobie fajne życie, ale też tacy którzy stworzyli nową patologię. Nawet w patologicznej rodzinie można czasami przeżywać szczęście.

Gość gość
ja mógłbym zostać mistykiem,ale żebym miał co jeść i żeby mi na głowę nie kapało i nie żebym nie marzł