Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupno mieszkania Anglia :(

Polecane posty

Gość gość

Hej, po latach wynajmowania pokoi chce kupic jakies male mieszkanie. Czy sa tu forumowicze, ktorym udalo sie kupic mieszkanie? Dodam,ze jestem singlem, mieszkam na pd od Londynuq. Ktos cos? :)

Gość gość
Nieduacznikom na zmywaku nie dają mortgage. Jeszcze by tego brakowało zeby gołodupce sie ustawiali w moim UKa. Wypad do pisoskiego PLu, tam wasze miejsce , psujecie tylko opinie tutaj prawdziwym polakom

Gość gość
A jakie masz zarobki, oszczędności i czy masz stałą pracę? Jeśli chcesz kupić sam to czasami nawet to nie wystarczy bo historia kredytowa musi być dobra.

Gość agusiakkk
wejdź na forum Moja Wyspa,jest temat "Ja mam to juz za soba, kupiłem dom" założony co prawda kilka lat temu,ale cały czas funkcjonuje :D naprawdę skarbnica wiedzy na temat kupna domu/mieszkania pytaj tam, odpowiedzą Ci ludzie którzy się tam udzielają przed kupnem naszego domku,dużo mi to forum pomogło życzę powodzenia:D http://www.mojawyspa.co.uk/forum/88/5793/Ja-mam-to-juz-za-soba-kupilem-dom

Gość gość
Jakiego "naszego domku" nieuku? W UK są jasne plany zagospodarowania przestrzennego i nie dostaniesz pozwolenia na wybudowanie domu jakiego sobie chcesz. W UK nie ma takiego burdelu jak w PL ze kazdy dom inny i obsrrany krajobraz i burdello. Masz kilka opcji do wyboru z typów angielskich i jak ci sie zaden nie podoba nie wybudujesz, masz sie dostosowac do urbanistyki lokalnej zrozumiałeś wiesniaku bez studiów magisterskich? Mysli ze bedzie sobie stawial dom jaki chce :D co za nieuk....wracaj do PL tam sobie tak rób w waszym burdello :D

Gość gość
W Jukeju nie ma domów tylko zagrzybione, śmierdzące stodoły, wyglądające jak gowno. W PL w czasach komuny lepiej sie budowało. Poza tym trzeba mieć naliczone we łbie i być totalnym nieudacznikiem by chcieć tam żyć na stałe.

Gość gość
Ty wygladasz jak gowno. Kocham Cie moje ukochane Uk!!!!

Gość gość
W PL nie ma domów tylko rozwalone, śmierdzące kamienice, wyglądające jak po wojnie. W UK w czasach churchilla lepiej sie płaciło. Poza tym trzeba mieć naliczone we łbie i być totalnym nieudacznikiem by chcieć w PL żyć na stałe.

Gość gość
gość wczoraj Jakiego "naszego domku" nieuku? W UK są jasne plany zagospodarowania przestrzennego i nie dostaniesz pozwolenia na wybudowanie domu jakiego sobie chcesz. W UK nie ma takiego burdelu jak w PL ze kazdy dom inny i obsrrany krajobraz i burdello. Masz kilka opcji do wyboru z typów angielskich i jak ci sie zaden nie podoba nie wybudujesz, masz sie dostosowac do urbanistyki lokalnej zrozumiałeś wiesniaku bez studiów magisterskich? Mysli ze bedzie sobie stawial dom jaki chce smiech.gif co za nieuk....wracaj do PL tam sobie tak rób w waszym burdello smiech.gif x x ale se użyłeś hehehe tylko przeczytaj dokładnie,gzdie ktoś napisał że chce budować?????? he???? co do grzyba,jak masz swój dom i o niego dbasz, ( czytaj dobrze ogrzewasz ) to grzyba nie ma jak się oszczędza na ogrzewaniu to i w Pl jest masę domów,także nowiutkich gdzie jest grzyb wejdź i poczytaj