Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mając 20 lat można jeszcze zacząć studia, czy juz nie wypada?

Polecane posty

Gość gość

Chce zacząć studia w tym roku. Rok temu nie poszlam, bo miałam poprawkę. Czy jak będę rok starsza od innych, to nie beda się ze mnie śmiać? I będą chcieli się że mną kolegowac, czy nie jak będę starsza?

Gość gość
Co komu do tego? Robisz to dla siebie. Ludzie po 30 i 40 studiują i jakoś żyją ;)

Gość gość
Niektórzy bezpośrednio po szkole idą w tym wieku na studia, jeśli kończą technikum. Ja mam 26 lat i w październiku chcę wybrać się na studia dzienne to co ja mam powiedzieć, a Ty się martwisz, że masz 20?

Gość gość
ta ludzie tam są nawet po 50 mojego ojca koleżanka jest starą panną po 50 i nie ma co robić to sobie studiuje chyba ma już z 5 kierunków :D

Gość gość
Może ci się to wydawać teraz wielkim problemem, ale nie ma to absolutnie znaczenia.Ważniejsze dla pracodawcy będzie czy masz doświadczenie, a na studia zerkną- "ok, są to dobrze" i tyle będą się nad tym rozwodzić. Na studia idziesz dla wiedzy i rozwijania siebie, a nie towarzystwa.Ludzie są jacy są. Może trafisz na fajnych, albo nie.

Gość gość
Ja mam 25 lat w tym roku i w tym samym roku kończę licencjat. Chodziłem na różne studia, ale rzucałem z różnych powodów. Mimo to, dalej nie wiem co chcę w życiu robić i nie widzę szczególnie interesujących kierunków dla mnie. Co powiesz na to?

Gość gość
A ja chłopie mam jeszcze lepiej, zacząłem studia mając 24 lata, zaoczne inżynierskie i dopiero w połowie jestem. W dodatku tak sobie jestem z nich zadowolony, ale już dokończę. Czy będę pracował w zawodzie...raczej nie, raczej liczę że z technicznym wykształceniem będą większe możliwości szukania ciekawej pracy. Nadal nie wiem czym się zająć...

Gość gość
ja mam 23 i chce isc na dzienne w tym roku, ale mam dosc dobra prace i nie wiem czy oplaci sie ja rzucic.

Gość gość
Oczywiście, że wypada! Studia można zacząć w każdym wieku! Podczas poszukiwani wymarzonego kierunku studiów polecam wejść na www.study4u.eu tam z pewnością szybko znajdziesz to co Cię interesuje!