Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutnychlopak

Czy taki ktoś jak ja ma jakieś szansa ma dziewczynę

Polecane posty

Gość gość
Daj foto do oceny.

Gość gość
Foto żeby było wiadomo że nie konfabulujesz.

Gość gość
cisnji svvuuvvko prawiczkowi niestety teraz większość dziewczyn jak usłyszy, że ktoś jest prawiczkiem, to nie bardzo chce mieć z takim do czynienia. Jest to częsty temat na imprezach: typu słuchajcie Andrzej to chyba jest prawiczkiem i wszyscy się śmieją. Prawiczek to temat do śmiechu, wyszydzania i kpienia. Taki synonim słowa nieudacznik, c**a itp po co mi to wysyłasz ? powinnas cos zaoferowac prawiczkowi tym bardziej że to nic nie kosztuje mógi Ci jedynie zaoferować, żebyś walnął się w łeb nie macie nawet d**y do zaoferowania pierodlone suki d**e to sobie narysuj padalcu narysuj sobie na kartce i w*****aj i bedzie zadowolony nie macie nawet d**y do zaoferowania pierodlone suki d**e to sobie narysuj padalcu narysuj sobie na kartce i w*****aj i bedzie zadowolony bedziesz tak slyszala codziennie w piekle w piekle to ty będziesz, kiedy spotkasz tam samych gejów chuju bedziesz miala same lesbijki... hahahaha chciałbyś ... dostaniesz nerwicy po 10 dniach supcio idealna dla ciebie zero sumienia dla prawiczka? tępić, a nie sumienie mieć dla mnie to jest żałosne jak ty zachowujesz to czekaj ma muslinow oni ci pokaża miejsce i nie dziw się, że żadna Ciebie nie chce, bo ja będę buntować wszystkie kobiety na świecie żeby trzymały się od ciebie zdala dziwie sie jak mozna takim byc no właśnie też się dziwie, jaki z Ciebie człowiek nie sorry istota, bo tak normalny człowiek nie zachowuję się ... masz dziwne pojecie normalnosci raczej ty ... ty ja rozumiem kto to jest suka, d****** a ty nie nawet nieinteresuje mnie twoje rozumienie a mnie twoje wywody na temat twojego oc***anego prawictwa co jest wyłącznie twoją winą po co piszesz jak nieumiesz rozprawiczyc nie umiesz * jak nie umiesz ortografii, to nie wiem jak ty skończyłeś szkołę, po polsku nie umiesz pisać a co dopiero rozumieć niektóre pojęcia rozprawiczyć to ja mogę Ci twój ryj jak Ci rozj***e cegłą no i czego cisniesz prawiczkowi? bo mnie w*******z swoją pożal się Boże inteligencją myslalem ze podejsciem podejściem to ty sobie uroiłeś i się w końcu odpieprz ode mnie, bo się poniżasz niepisz wiecej bo swiadczy kim jestes i jaka jestes

Gość gość
a czy mi jedna zaoferuje chociaz d**e? nie