Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza brązowy śluz w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Nie wiem co mam robić mam początek ciąży.Biorę witaminy i luteine dopochwowo i przed chwilą pojawił się lekko brązowy śluz.Dziewczyny co to oznacza?Boję się:(

Gość gość
może oznaczać oczyszczanie się macicy z resztek starego endometrium, może oznaczać spadek progesteronu, może oznaczać krwiaka, może być wynikiem seksu- to tylko przykłady

Gość gość
Brązowy śluz nie musi oznaczać nic złego. Ja takowy miałam do 11 tygodnia ciąży. Mimo to ciąża rozwija sie w porządku. Oczywiście warto skonsultować to z lekarzem.

Gość gość
Napisałam do ginekologa i nic nie odpisuje oszaleje..A narzeczony w pracy do wieczora :/

Gość gość
U mnie takie brązowe nitki/upławy to był krwiak i musiałam leżeć dłuższy czas żeby się wchłonął, ale u ciebie to może być coś innego i nie musi być groźnie. Tylko lekarz ci powie co i jak, bo każda ciąża jest inna i nie sugeruj się wpisami na forum. Ja mogę tylko powiedzieć jak było u mnie.

Gość gość
Powinnam jechać na pogotowie?Boję się bo jestem miesiąc po zabiegu polipa i zaszłam w ciążę..

Gość gość
każdą tegotypu sytuację należy skonsultować z lekarzem

Gość gość
Możesz pojechać jeżeli nie masz teraz dostępu do swojego lekarza. Będziesz spokojniejsza.