Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic na kolacje do znajomych za 30 zl

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś fajne pomysły Idziemy jutro do znajomych i potrzebuje jakiś przepis żeby coś takiego zrobić ona też robi zawsze coś za 20 zł więc nie będę się wysilac

Gość gość
Ciasto francuskie z nadzieniem np. - pieczarki i cebula - biały serek typu almette i pietruszka,koperek. - pomidory, ser feta, bazylia - droższa wersja: łosoś wędzony i biały serek - droższa wersja: pierś z kurczaka, kukurydza, pieczarki, ser żółty W ciasto zawijasz nadzienie. Smarujesz delikatnie jajkiem na wierzchu. Wstawiasz do piekarnika. Można jeść na ciepło i zimno.

Gość gość
A co ty podsumowujesz składniki i sprawdzasz ile kosztuje? O.o Nigdy nie przyszlo mi do glowy, zebu zastanawiać się ile dana potrawa kosztowala

Trochę za mało napisałaś - na ile osób ta kolacja, co znajomi zwykle przygotowywali, etc. Sałatka - są różne rodzaje, koreczki, jajka z pastą...

Gość gość
skrzydełka w cieście piwnym do tego buliet salat z pomidorami koktajlowymi z sosem vinegart.

Gość gość
4 osoby beda. Nie trzeba liczyc zeby dowiedziec sie ile kosztuje salatka grecka .

Gość gość
makaron z pesto pieczarkami kurczakiem lub sałatka jakaś prosta lodowa kurczak pomidory suszone

Gość gość
myślę że pieczarki to zawsze fajna opcja obiadowa i niedroga. Ja kupuje pieczarki z tej firmy www.pieczarki.net.pl i zawsze są smaczne i świeże. A taki kurczak z pieczarkami jest naprawdę pyszny:)

Gość gość
Spaghetti