Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co radzicie?

Polecane posty

Gość gość

Co Waszym zdaniem można zrobić z psychopatą i stalkerem? Człowiek ten zgwałcił mnie i okradł na sporą sumę pieniędzy.Usiłował również krzywdzić moje dziecko. Jest taksiarzem. Do tego homoseksualistą. Daje dooopy prominentom z tego miasta. Ma pieniądze. Dla dobra sprawy odpuściłam narazie bo nie jest to dla mnie przyjemne zeznawać na prokuraturze takie rzeczy są wyczerpujące. Ten człowiek zakłada jakiś fakeowe profile na których mnie poniża i opisuje jaka ze mnie k...a i takie tam. Co waszym zdaniem można zrobić z tym chorym człowiekiem.

Gość gość
I jeszcze się pytasz co?Musisz to zgłosić gdzie trzeba.

Gość gość
Co w ogóle można zrobić z kimś kto myśli że nie powinno się go leczyć i izolować?

Gość gość
Czyli gdzie? Bo ja nie mam takich pieniędzy żeby nie obrócili tego przeciwko mnie. On zapłaci a ja nie mam dowodów. Tylko słowa.

Gość gość
Macie namiary na jakiś telefon zaufania????

Gość gość
Czy może do Ziobry się dostać????

Gość gość
A gdzie się zgłasza jeśli ktoś zhakował mi konto.??? Wystarczy jak je usunę czy trafi przez IP

Gość gość
To jest bardzo chory człowiek. Podgląda i obserwuje śledzi i szpera w przeszłości. Nienawidzi i próbuje dręczyć. Chociaż to on skrzywdził mnie utrzymuje że cierpi że mu coś zrobiłam.

Gość gość
Ma moje gg ciągle się podszywa pod różnych rozmówców i kontroluje z kim i jak rozmawiam.

Gość gość
Nienawidzi mnie tak że nie wiem czy mnie nie chce zlikwidować bo nie wytrzymuje swojego cierpienia z obsesji. To pedofil który znalazł swoją Lolitę.

Gość gość
Cały swój czas poświęca na znęcanie się. Potrafi być wulgarny i to bardzo. Jest chamski. Sprawia mu przyjemność zadawanie bólu. Nie ma w nim czegoś takiego jak wyrzuty sumienia. Umie się płytko wzruszać ale raczej nad sobą. Nie posiada empatii . Jest pomysłowy.

Gość gość
Ma więcej odrażających i typowych dla zaburzeń dyssocjalnych cech patologii

Gość gość
Ok nie ma się co rozpisywać. Jest tak chory że nie dotrę. Trzeba będzie zgłosić.Nie mogę go ochraniać bo będą kolejne ofiary.Nie chcę go ochraniać i nigdy nie chciałam.

Gość gość
Ale może nie tym zgłoszę fałszywy trop. Tylko tym właściwym którzy bardzo pedofilów nie lubią.