Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytonkaa

Mamy na Październik 2016

Polecane posty

Gość karola8912
U mnie z apetytem roznie. Sa dni ze jem bo musze a są takie ze naprawdę mi się chce. Kurcze sprzatnelam drugi pokój i padam. Kręgosłup daje o sobie znać.

Gość karola8912
U mnie z apetytem roznie. Sa dni ze jem bo musze a są takie ze naprawdę mi się chce. Kurcze sprzatnelam drugi pokój i padam. Kręgosłup daje o sobie znać.

Gość k25i
I can ja w nocy sosc nie moge:( wstaje po 9 czasem po 10tej. A w dzien lapie mnie spanie od tego lezenia:) Karola udanej imprezki oby nie bylo Ci za goraco:) Dziewczyny jutro Tynka bierze slub trzymajmy kciuki zeby wszystko poszlo jak zaplanowala!!!

Gość k25i
I can ja w nocy sosc nie moge:( wstaje po 9 czasem po 10tej. A w dzien lapie mnie spanie od tego lezenia:) Karola udanej imprezki oby nie bylo Ci za goraco:) Dziewczyny jutro Tynka bierze slub trzymajmy kciuki zeby wszystko poszlo jak zaplanowala!!!

Gość k25i
Karola to ja chyba tez bym tak to okreslila ze jem z zegarkoem bo trzeba jesc a sa dni ze chce mi sie i wymyslalam co by tu jeszcze:) zlapalam sie na tym ze robie cos do jedzenia zjem troszke a potem do lodowki zeby maz dojadl:) chyba go utucze:) najwiekszy apetyt mam wieczorem i teraz codziennie jadlabym kalafiora najchetniej i ser bialy.

Gość sepik
Ja to mam chyba apetyt non stop. Ciagle bym jadla. Jednej rzeczy dobrze nie przezuje a juz man ochotę na kolejna. Wczoraj pieklam ciasto drozdzowe z porzeczka i borowka a dzisiaj juz sernik sie piecze. Ale nogi to mnie strasznie bola...troszke pochodzę i czuje sie jakbym z dobrej imprezy wróciła :/ spac tez mi sie chce w dzień czasami. Ostatnio pozno sie klade, nawet po pierwszej, ale za to lepiej mi sie spi, nie budze sie tak czesto jak wtedy gdy padalam przed 21

Gość k25i
Ja to czasem 3,4 i nie spie a jiz widno sie robi na dworze. Moze te upaly nas tak meczą:( czasem sie martwie ze za malo jedzienia daje malej :/ a wieczorami zjadlabym wszystko. Sepik ja na poczatku ciazy to w ogole ciast nie moglam tylko lody ze slodyczy a teraz sobie pozwalam na ciacho:) ale juz nie pieke. Nic nie robie odkad jest szew. Kuchnie dzis ogarnialam na kilka podejsc. A jak pranie wstawiam to po kilka rzeczy. Malutkiej tylko ciuszki w sumie sama pralam i wieszalam na suszniku siedzac na krzesle a maz mi przyniosl do rozwieszania ale to bylo takie przyjemne wieszac takie miniaturki. Jeszcze mam dzidziusiowego prania troche tego co nakupilam. Ogolnie mnis sie zyc chcebtak kolo 19 jak sie chlodniej robi to mam chec wtedy cos robic bardziej.

Gość gość
Nie ,gość, jestem tu rzadko tydzień mam 30 i już 15 kg na plusie :)

Gość luiza8004
K25 ,LUIZA to LUIZA

Gość luiza8004
Jestem po wizycie szyjka bez zmian ,pessar dobrze trzyma brak infekcji ,wszystko ok . Mogę wychodzić do ogrodu

Gość karola8912
Luiza to jak zbawienie możliwość wyjscia gdzies. Juz sie ucieszylam ze sie ochlodzilo. Gorac od samego rana.

Gość sepik
U nas tez bedzie upalnie. A czekaja nas male podroze. Urodziny. Z urodzin na imieniny. Pozniej mialy byc kolejne urodziny. Na szczescie przeniesione na jutro :) milego weekendu nam wszystkim :)

dzien dobry... ja tez mam apetyt...jak sepik :P ciagle bym mogla jesc.. :O sama widze, ze troche z tym jedzeniem przesadzam, ale cale szczescie jestem w ruchu, wiec jakos te dodatkowe kalorie gubie. Zauwazylam, ze moge dlugo chodzic...ale wystarczy, ze stane w kolejce na 3 minuty i juz mnie pachwina zaczyna ciagnac... luiza, to dobrze, ze wszystko z toba ok...od razu czlowiekowi lepiej na duszy, gdy wie, ze wszystko jest w porzadku. U mnie pogoda..hm... jakby to powiedziec, malo wakacyjna, od jakis 2 tygodni ciagle 17-20 stopni...teraz znow niebo zachmurzone...Zaraz po sniadaniu, musze sie ogarnac i jade na zakupy, poki nie pada... :) Zycze wam milego weekendu :)

Gość luiza8004
U nas też gorąco . Tak jest psychika odblokowana

Gość k25i
Ja leze w lizku jeszcze nawet nie mam ochoty wstawac. Upal na zewnatrz. Zrobil mi sie ten hemoroid nie wiem co z nim robic teraz doktorek lezy gdzies w tropikach i jest nie osiagalny do wizyty. A mnie boli. Caly tydz bylo ok to na weekend znowu

Gość Takaladnatakamala
Ja miałam okropne hemoroidy, takie co to już powychodziły i straszne bolało. Moja ginekolog powiedziała żeby brać Cyclo 3 Fort. Wzięłam 2 opakowania i muszę przyznać, że mi naprawdę pomogło. Wtedy mi zapisała ale te tabletki są bez recepty więc spokojnie możesz sobie kupić. Ja właśnie kupiłam kolejne opakowanie i jeszcze sobie pobiorę tym bardziej, że pomagają na żyły nóg.

Cześć Mamusie. U mnie apetyt to jest ale wieczorem. Hi hi wtedy lodówka moja ;). Upał niemiłosierny. Byłam tylko po małe zakupy i rozpływam się. Pomału zaczynam robić listę co mi jest potrzebne dla Maluszka bo jestem w tyle ze wszystkim. Jeszcze 10 dni do wizyty u lekarza. W poniedziałek w końcu mam zamiar wybrać się na tą glukozę. Miłego dnia :)

Gość k25i
Takaladna i jak Ci wyszlo na wierzch to co po tym z tym sie stalo? Mnie tam cos boli piecze a po toalecie to usiasc na tylku nie moge. Chwilo pomaga letni prysznic a potem znow :( bolalo mnie bo szpitalu ale nyslalam ze to id lezenia plackiem ale jak pokazala sie krew to przeciez hemoroid i czuje tak cos jak groszek:(

Gość zosia2574
Witajcie dziewczyny. Czy moge do was dolaczyc? Moj tp to 26.10.2016. Z usg wynika ze dziewczynka:) mam synka ktory ma 3 latka i 3 miesiace:) Mam male zmartwienie bo na usg w 23t1d wyszlo ze mam wody plodowe w gornej granicy a dokladniej indeks (chyba AFI) wynosi 15. Czy wiecie cos na ten temat? Moze ktoras z was sie z tym spotkala? Dziekuje i pozdrawiam serdecznie.

Gość sepik
Zosia wszystkie mamusie przyjmujemy :) ja niestety nie mam pojecia na temat wod plodowych; ilosci itd.

Jestem po glukozie. Najgorsze było wysiedzieć te dwie godziny. Do tego od 21 byłam bez jedzenia i mały wariował w brzuchu. Hi hi chyba głodny był ;). Co u Was?

Gość ola684
w weekend tu u nas cichutko. plecy bola mnie coraz bardziej, wczoraj czulam sie bardzo dobrze nawet spacer 2.5 godz udalo sie zrobic. wizyta w piatek i urlop 4 tygodnie :D w sierpniu trzeba bedzie juz sie przygotowac, wrzesien pzreczekac i juz bedzie pazdziernik. hura ! juz sie doczekac nie moge.

Gość k25i
A mnie chyba bierze kolejna dolegliwosc ciazowa przy chodzeniu ból jakby mi sie noga odkrecala pod posladniem, biodro i pachwina przy samiuskim kroczu w dzien prawa noga a wieczorem jak juz polezalam i wstawalam siku to wszedl mi ten ból tez w lewą:( u mnie z kalendarzem w ręku zostaly 2miesiace. Chociaz kto powiedzial ze urodzi sie z daty z usg a moze z miesiaczki to mam na 26sierpnia a usg 4wrzesnia. Codziennie mi cos doskwiera. Ciezko ulozyc sie do spania. Zebra jakby mi rozpychalo lezenie na boku. Ale juz niedlugo:) dobrze ze sie ochlodzilo

Gość sepik
K25i jedno jest pewne :) napewno urodzimy :D mi sie wydaje, ze to wcale nie jest takie proste wstrzelic sie w termin. Moja kolezanka urodzila w piatek. Byla juz tydzień po terminie. Wywolywali jej. A to juz jej 3 dziecko. I żadne nie chciało pojawic sie w terminie:)

Gość sepik
Mnie tez bola plecy. Szczególnie jak dlugo siedzę. Nie potrafię znaleźć sobie odpowiedniej pozycji. A tu jeszcze trzy miesiące:(

Gość Day and night
Cześć dziewczyny! Oj nie pamiętam kiedy tutaj byłam ostatnio. Widzę dolegliwości ciążowe pełna parą ;-) to i ja się pochwale,oprócz większego brzucha i upodobaniach mojego syna do kopania matki pęcherza to największym problemem jest ból kości łonowej/krocza miałam to z pierwszym mam i z drugim tylko nie myślałam że tak szybko mi to przyjdzie,czasami ledwo chodzę a przekręcić się na bok to wyczyn,kogo tak bolało to wie o czym mówię. Tak jak Wy mam ogromny apetyt,jestem w 25 tc a waga to niecałe 2 kg do przodu nie jest źle. Pytanie do dziewczyn które mają już dzieci,jak myślicie laktator ręczny czy elektryczny? Obecnie mam ręczny przy wiki za późno kupiłam i w sumie użyłam z 2 razy,teraz się zastanawiam,Wypowiedzcie się ;-)

Gość k25i
Mnie plecy tylko jak sie klade bola. Tak to cos w okolicach krocza mam te bóle. Juz sie nie moge doczekac zeby mi te dwa miesiace zlecialy. Pije juz ten len mielony regularnie, mysle ze dziala.

Gość k25i
Ja podjelam decyzje ze jak sie okaze potrzebny to mąż pojdzie i kupi. Mialam miec reczny od siostry ale znalesc go nie moze. Chcialam kupic elektryczny z mysla ze lepszy ale kope w necie i niektorym w ogole nie jest potrzebny. Day abd night przeszkadza Ci ten bol kroczanprzy chodzeniu? Bo mnie tak a jak sie klade to wlasnie ciezko sie przekrecic. Brzuch nie jest taki ciezki ale te bole ograniczaja ruchy.

Gość Day and night
K25i oj tak niestety boli jak chodzę a jak się przekrecam na bok to nawet słychać,, strzelanie kości " dziwnie to brzmi ale tak jest,na szczęście nie rozschodzi mi się spojenie wiec taki mój urok. No właśnie mi było trudno wydobyć ręcznym mleko i dlatego zastanawiam się nad elektrycznym ale nie chce wydać kupę kasy na coś czego nie użyje.

Gość k25i
Day and night jak masz juz reczny to go miej a jak bedzie Ci bardzo potrzebny to kupisz elektryczny:) najlepszy tekst miala moja tesciowa jak pytala czy juz wszystko mamy; ja mowi ze chyba tak, ze nie wiem co z laktatorem a ona oczywiscie: dawniej to recznie sie pokarm sciagalo... :/ genialna