Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyina89

Do facetów, którzy mają lub mięli konto na Sympatii

Polecane posty

Gość Justyina89

Panowie, powiedzcie (tylko błagam - chodzi o prawdę, a nie przechwalanie się) czy dziewczyny piszą do Was? Jeśli tak, to z jaką częstotliwością (np. na tydzień ile dziewczyn do Was pisze/puszcza oczka, lub w inny sposób zwraca na siebie uwagę)?

Cześć Justyina89 W przeciągu ok 3 miesięcy. To jedna dziewczyna puściła mi oczko. A inna do mnie napisała. I to wszystko. Po tym czasie skasowałem konto.

Gość Justyina89
Cześć karol, dziekuje za szczera odpowiedz. Czyli dziewczyny raczej nie zaczepiaja jako pierwsze wynika z tego. A może jeszcze jakies chlopaki sie wypowiedzą? Będę wdzięczna:)

Gość gość
Też miałem tam konto.Przez rok może trzy napisały,ale tylko kilka zdań i zamilkły.Wygląda to tak,pisały tylko po to,że niby coś się dzieje.Beznadziejny portal.

Gość gość
Faktycznie beznadzieja.

Gość gość
na początku kilka na tydzień z czasem czasami się zdarzy im więcej ty oglądasz tym ktoras odpisze. testowałem to kiedyś i jak się posiedzi z 2h i poogląda profile to z 2 osoby średnio napiszą. miałem dobry opis a jak wkleiłem dobre zdjęcia(z ciekawych miejsc) to dwa razy więcej osób pisze.

Gość przerost tresci nad forma
Jak jesteś ładna to powinno do Ciebie pisać kilkudziesięciu facetów za każdym razem jak się zalogujesz. jak nie pisze nikt to trzeba wyeksponować te cechy które się posiada czyli nie wyglad i szukać tam gdzie te cechy odgrywają większą rolę. Na tych portalach to nawet do pasztetów pisze pełno zdesperowanych facetów .

Ja nie mam, ale do mojego znajomego, który jest przystojny i miał w opisie, że pragnie ślubu i dziecka, pisało codziennie 4-7 dziewczyn. Z drugiej strony, on non stop był obecny na tej stronie, a wydaje mi się, że ludzie chętniej odzywają się do osób zalogowanych, a nie takich, których konto może być nieaktywne od miesięcy. A co, Twój partner ma konto na Sympatii?

Gość gość
ktoś kiedyś chwalił dzie dyskoteka.pl a ostatnio pisano że to zawirusowany portal. prawda to czy nie ??? :O

Gość galaxxxyyy
Cześć Justyina89 W przeciągu ok 3 miesięcy. To jedna dziewczyna puściła mi oczko. A inna do mnie napisała. I to wszystko. Po tym czasie skasowałem konto. x x jak jesteś brzydki i śmieszny opis to co się dziwisz?

Gość galaxxxyyy
dziewczyny też piszą jako pierwsze