Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario Candarelli

KAIZEN, czyli pomysł, mam pomysł ale sam tego nie zrobię

Polecane posty

Gość Mario Candarelli

więc, nie chcę być jak ostatnie 'bydle' albo pies ogrodnika, który sam nie zje i innym nie da , więc mój KAIZEN polega na tym aby dać zarobić osobom fizycznym lub prowadzącym małe warsztaty przy garażu i posiadają zdolności mechaniczne, ślusarskie, elektryczne itd.. , do Polski zmierzają imigranci nie tylko z Syrii , kilka tysięcy ludzi przybędzie wkrótce ale gdzie będą mieszkać ? i tu jest pytanie bez odpowiedzi, czy w naszych domach lub w naszych mieszkaniach ? czy Polak będzie musiał opuścić swój dom i zamieszkać w oborze i srać do wychodka za chlewem , ponieważ imigrantowi się 'należy' ? KAIZEN, czyli mój pomysł aby dla imigrantów zacząć budować kontenery, typowe kontenery z metalu ocieplone wełną mineralną z instalacją elektryczną i wodkanem , w jakich mieszkają polscy budowlańcy na czas budowy inwestycji i z takich kontenerów korzystają największe firmy budowlane , KONTENERY ustawiane piętrowo za pomocą dźwigu , budowa takich kontenerów to jest KAIZEN na ruszenie naszego przemysłu i praca dla Polaków nawet w małym przysiółku , gdzie do tej pory tylko głodne psy srają plewami , dla chętnych z wyobraźnią jest mój KAIZEN , aby pójść do swojej Gminy i zapytać , czy w Gminie będą mieszkać imigranci , czy już zacząć budować dla nich kontenery , czy Gmina pomoże finansowo ? Jak się Wam podoba mój KAIZEN ?

Gość gość
Mario przytul mnie