Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jeszcze sens odzywać się do tego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Na imprezie poznałam chłopaka,tańczyliśmy trochę,rozmawialiśmy,wziął mój numer,po 3 dniach zadzwonił i się umówiliśmy. Było fajnie,dobrze nam się rozmawiało,ale ja nie poczułam tej "chemii" ( on ma 22 lata, ja mam 20). Po tygodniu od spotkania napisał smsa z pytaniem czy po świętach chciałabym znowu gdzieś wyjść,odpisałam że chętnie : ) Od odpisał że super i na tym koniec bo po świętach się już nie odezwał. Chciałam się spotkać jeszcze raz bo może zbyt szybko oceniłam że nic z tego albo może moglibyśmy zostać przynajmniej znajomymi. Ale teraz nie wiem,czy on czeka aż to ja się odezwę (od świąt minęło już trochę czasu), czy zmienił zdanie i nie chce się spotkać,czy nie ma czasu czy może po prostu kogos poznał

Gość gość
Jeżeli masz ochote się spotakc to jest sens bo nic nie stracisz dowiesz się czy on tez chce czy nie

Gość gośćgość
Wydaje mi się, że powinnaś dać sobie z nim spokój.

Gość gość
Dlaczego tak uważasz?

Gość gość
Tutaj zawsze znajda sie tacy zazdrosnicy co doradzaja "daj sobie spokoj" :D

Gość gośćgość
Nie jestem żadnym zazdrośnikiem tylko uważam, że jakby chciał się z Tobą spotkać to by zadzwonił lub napisał. Właśnie, trochę już od Świąt minęło czasu, ciężko powiedzieć, może faktycznie czeka na Twój odzew albo zapomniał już o Tobie.

Gość gość
Nie sprawdziłaś się więc nic dziwnego, że znalazłsobie inną.

Gość gość
Napisz coś do niego ot tak i jak będzie kontynuował temat to powinno być ok. Może naprawdę czeka na sygnał od Ciebie