Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyeoi

Chłopak i jego ex

Polecane posty

Gość hyeoi

Jestem ze swoim chłopakiem prawie dwa lata i przez te dwa lata ciągnęło się za nami widmo jego byłej. Na początku związku się przyjaźnili zaczęło mi to przeszkadzać kiedy zaczęła pisać do niego kotku i wysyłać mu zdjęcia swojego biustu. Postawiłam mu ultimatum, albo ja albo ona. Wybrał mnie, ale mimo czasami jeszcze z nią pisał i ukrywał to przede mną. Zapomniałabym, jego była zawsze gdy się kłóciliśmy mówiła mu, że jestem okropna i powinien ze mną zerwać ;) Wracając, za każdym razem dawałam mu ostatnią szansę, nie jestem w stanie zliczyć ile tego było. Jakiś miesiąc temu spytał się mnie czy może poprosić swoją byłą o pomoc, bo chciał iść na prawo a jest na biochemie i nie miał jak się uczyć do matury a ona jest właśnie na tym kierunku w najlepszej Polskiej uczelni. Zgodziłam się, ale oczywiście pod warunkiem, że będę widzieć o czym piszą. Kilka dni po tym jak się zgodziłam napisała do niego na fb "kochanie'' (z przyzwyczajenia!). Wybuchłam, napisałam do niej. Zerwali kontakt jakieś 2 tygodnie później dowiedziałam się, że pisali ze sobą w tamtym czasie też na innym komunikatorze. Wiecie co mnie najbardziej zabolało? Nie to, że wspominał z ią ich przeszłość, nie to, że mnie znowu okłamywał, tylko to, że sam napisał do niej kilka razy kotku. Chciał zobaczyć jej zdjęcia, a kiedy wysłała mu zdjęcie swojego biustu napisał coś w stylu '' całkiem kształtny, lepszy niż kiedyś''. Później tłumaczył mi się, że chciał potrzymać rozmowę.. PÓŹNIEJ jeszcze się dowiedziałam, że tego dnia kiedy do mnie zadzwonił i spytał się czy może go uczyć to matur pisał z nią wcześniej i upozorowali to, że się jej pyta o te matury. Mimo wszystko ciągle zaprzeczał, że mieli pisać tylko przez te matury. Pisali też smsy, ale ich nie widziałam, bo zostały usunięte. Niektóre rozmowy z fb też zostały usunięte. Nadal z nim jestem.. Wiem, że znowu to zrobi, ale nie potrafię tego zakończyć. Co o tym sądzicie?

Gość hyeoi
Przepraszam, że tak chaotycznie to napisałam, ale pisałam to w pośpiechu.

Gość gość
Boże, uciekaj, zmarnujesz sobie życie...

Gość Milosnerozterki
Jejku.. zachowuje sie jak ostatnia swinia... wspolczuje.. To nie trwa od wczoraj , tylko dwa lata. Rozmawialas z nim.. tlumaczylas.. dawalas do zrozumienia ze Cie rani, prawda ? Dalas mu ultimatum i slusznie :) Teraz badz konsekwentna! Albo Ty albo ona.. Badz uparta i twarda ! Odejdz.. jesli nie potrafisz zdobyc sie na ten krok to pomysl.. łudzisz sie prawda ? Masz nadzieje ze zrozumie swoj blad i przestanie tak sie zachowywac.. ale to trwa juz zbyt dlugo.. a on robi to swiadomie. Swiadomie z premedytacja tak sie zachowuje wiedzac ze Cie rani.. Jestes w stanie mu zaufac ? Uwiezyc ze zerwal z nia kontakt ? Ja bym nie ufala

Gość gość
Jeżeli Twój facet nadal coś czuje do byłej to odejdź od niego bo on Ciebie nie kocha , po co męczyć się z człowiekiem ,który nic do Ciebie nie czuje po za żądzą. Za parę miesięcy czy rok on i tak od Ciebie odejdzie do niej wiec czym prędzej to zakończysz tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on myśli, czuje , napisz do świetnej tarocistki Sofii. Ona Ci wszystko wyjasni. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kocha byłą nie ciebie.

Gość gość
Ile Ty mu jeszcze szans dasz? Ale młodzi jesteście, naiwana jesteś. JEst z Tobą, ale dalej ciagnie go do byłej, Ty jesteś na drugim miejscu. Zerwij z nim, to nie ma sensu, niech dalej sobie piszą o jej cyckach, a Ty naucz się asertywności.