Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet który nie lubi zakochanych par.O co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mój znajomy w mojej obecnosci dostał sms od jakiejs kobiety ot zwykła pomyłka kierowana do innego męzczyzny. Było napisane inne imie i wyznanie ,ze teskni i kocha.... Gdy mój znajomy dostał tego smsa- zaraz odpisał dziewczynie dosyc wulgarnie....zamiast napisać coś żartobliwie lub nie odpisywac wcale. Juz wczesniej dało sie zauważyc ,ze patrzy z pogardą np. na ulicy gdy kobieta obsciskuje faceta.... Nigdy nie kibicuje żadnym parom, a kobiety które zna,a które są zakochane w kims innym odrazu obrzuca błotem... dlaczego tak sie zachowuje?

Gość gość
dziwny jakis

Gość gość
1/ Sam jest sam i go to w*****a 2/ Bo mdli od tego cukru. Gdzie się nie idzie każdy się podnieca tym że kogoś ma a za miesiąc i tak się rozstają

Gość gość
Z drugiej strony co za idiotka nie ma wpisanego numeru swojego faceta w telefon

Gość gość
Jak chcesz sie dowiedziec dlaczego tak sie zachowuje i o co mu chodzi napisz do swietnej wrozki Sofii. Jej email tarocistkasofii@wp.pl.

Gość gość
Moze sam chcialby byc kochany...

Gość gość
Pewnie zazdrości że ktoś jest zakochany i szczęśliwy, a on tego nie doświadcza lub co gorsze nigdy nie doświadczył.

Gość gość
Jego serce zostalo zranione w przeszlosci, zawiodl sie na kobiecie którą bardzo mocno kochał. Nie ma innej możliwości. Skąd to wiem? Bo miałem przez jakiś czas tak samo i właśnie po takim czymś jak napisałem wyżej. Przejdzie mu jak znajdzie kolejną milość lub w końcu zrozumie że jej nie ma i tyle.

Gość gość
Pewnie zazdrosci ze jakas kobieta czuje cis do kogos. Moze on chcialby tez miec taka