Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Tomój perwszy raz na forum wiec proszę o wyrozumiałość :) 3 miesiące temu żona oświadczyła mi że mnie zdradziła po czym wyszła z domu . Ja niewiele myśląc wziąłem swoje rzeczy i wyprowadziłem sie ( mieszkanie jest jej matki wiec wczesniej czy pozniej zostałbym z niego poprostu wyrzucony z drugiej strony nie chciałem aby syn patrzył na awantury które napewno miały by moejsce ) po ok miesiacu zaczelismy ze soba rozmawiac zona chciała abym sie zmieni ze to moja wina nie chciała rozmawiac o zdradzie itd stwierdziła ze było minęło nie ma do czego wracac . wiec zacząłem sie starac wycieczki spotkania itd po jakims czasie dowiedziałem sie ze zona ma kolege z pracy z którym czesto smsuje dzwoni itd zrobiłem ze tak powiem dym napisałem pozew rozwodowy żona przysiegała ze to tylko kolega i konczy z tymi rozmowami i tak się stało z tym ze obawiam sie ze ma poprostu drugi telefon kłamie mnie ale kiedy chce żeby to wytłumaczyła zawsze znajduje sensowne wyjście z sytuacji . kocham ja bardzo chce to naprawić syn za mną tęskni co robić ? tylko ja się staram ona tylko mówi ze ma już dość moich osadzeń ze jak przestane wymyślać mam sie zgłosić wtedy cos pomyślimy ! nie mam z kim porozmawiać bo kazdy mówi zostaw ja rozwiedz sie itd ale ja serio ja kocham i chce to naprawic czekac działac czy dac sobie spokój i sie rozwiesc ? pomózcie

Gość gość
rozwiedź się, po co masz się męczyć z niedojrzałą wariatką? życie jest samo w sobie wystarczającą ciężkie, żeby jeszcze użerać się z jakąś głupią szmatą co ma we łbie gó\\wno przemieszane ze spe\rmą zamiast mózgu i swędzi ją na dole. I zacznij stawiać przecinki, bo ciężko się czyta..

Gość gość
Dzieki, boje sie tylko jednego, że ona ułoży sobie życie z tym fagasem i bedzie super a mój syn bedzie miał ojczyma, który ch** wie jak bedzie go traktował. Zostawiłem wszystko wyszłem w samych ,,skarpetach'', ona przysiega na wszystko że to tylko kolega z pracy i nic wiecej po czym dowiaduje sie że widziano ja na dyskotece w gronie koleżanek...

Gość gość
Ty sobie też ułożysz życie z jakąś fajną, wartościową, dojrzałą psychicznie i atrakcyjną kobietką; naprawdę nie ma sensu płakać za taką szmatą, ona i tak nie zmądrzeje i tego fagasa też będzie zdradzać jak jej się znudzi. Historia lubi się powtarzać.

Gość gość
Niby kawał ze mnie chłopa ,a miekki jestem jak dziecko ;) cały czas żyje nadzieją że zmądrzeje najgorsze jest to ze nia mam na nią żadnych dowodów oprócz wykazu tych telefonów które skończyły sie po tym jak wpadłem tam . za kazdym razem kiedy mówi mi że jest w domu itd jade tam żeby zabrać syna choc na chwile okazuje sie że jej nie ma a mały bawi sie u dzieci sąsiadki potem wychodzi że mamusia była na basenie i kiedy widzi że wali jej sie grunt pod nogami tzn kiedy ja milcze itd przeprasza i prosi abym wszystko przemyślał