Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa kobietta

Kobieta ktora nie chce byc zona i matka to niepelna kobieta

Polecane posty

Gość prawdziwa kobietta

Wyjatek stanowia te ktore chcialyby a niemoga. Reszta to takie nie wiadomo co. Na starosc zostanie samotna bezdzietna prukwa bez rodziny. To po co zyc? Dla mnie ta singlowa moda jest jakas chora. Mam meza i 3 dzieci i jestesmy otwarci na dalsze :)

Gość gość
Uważaj byś sama nie została na starość pomimo rodziny ...

Gość prawdziwa kobietta
@ gość dziś Uważaj byś sama nie została na starość pomimo rodziny ... x Jak sie dzieci wychowuje NORMALNIE to nie ma sie takich obaw. Ale skoro inni wola isc za moda i wychowywac dzieci wg norm unijnych (genderowe przedszkola) to niestety...

Gość gość
nie chce miec meza i dzieci;) mam 30 lat i wisi mi twoje zdanie:*

Gość Ewa333333
nie zazdrość nam tak, autorko :) może i ty, kiedy już odchowasz wszystkie dzieci, a mąż przedwcześnie wykituje albo cie zostawi dla normalnej kobiety - będziesz miała swoje 5 minut :)

Gość gość
A może mi ktoś wyjaśnić jaki sens rodzić dzieci w tych czasach, gdy groźba wojny, europę zalewają islamiści, coraz większe skażenie środowiska (radioaktywne, fukushima cały czas zatruwa północną półkulę), coraz większe zanieczyszczenie powietrza, gleby, ocen spokojny podobno jest już martwy (naukowcy alarmują), jedzenie coraz bardziej zatrute gmo i konserwantami, coraz więcej chorób, raka, bezrobocie, brak mieszkań... No jaki sens wydawać dzieci na ten świat?

Gość gość
11:34 ja chociaz nie mam dzieci i miec nie bede powiem ci dlaczego, bo czasy mamy bardzo dobre, dzieci rodziny sie w głodzie, wojnie- realnej, a nie takiej mozliwej i dobrze,

Gość gość
Czasy bardzo dobre? Tylko czemu prognozują, że za 10 lat co druga osoba umrze na raka? Wy naprawdę myślicie, że Ziemię można też bez końca zatruwać, eksploatować i będzie OK? Może poczytajcie coś więcej niż najnowszy numer playboya czy ckm. Planeta Ziemia jest tak zanieczyszczona, oceany są tak skażone, radioaktywna woda z fukushimy doszła już do Kalifornii; a tymczasem ludzie tylko żrą, kupują niepotrzebne rzeczy, konsumpcjonizm w pełnej krasie, to się kiedyś skończy, planeta powie dość.

Gość gość
-100/10

Gość gość
Ewa33333 lesbijo co taka wywloka moze wiedziec o dzieciach czy malzenstwie? :)

Gość Deductor
"Żyj szybko, umrzyj młodo" Znasz to?

Gość gość
Banda nieudacznic i nieudaczników zawsze znajdzie powód żeby egoistycznie przeżywać życie. Bo takie czasy, dla was każde by były złe.

Gość gość
prawdziwa kobieta ma do zaoferowania d**e, dzivwka sie sprzedaje

Gość gość
nie karmcie trolla

cześć szlajko :) nie napinaj sie tak, bo ci żyłka pęknie i będzie wielka strata, chociaż w sumie....