Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko z malym penisem masz cudowny seks

Polecane posty

Gość gość

niewiarygodnie przezyte orgazmy

Gość gość
Wątpie ale wiem jedno, moja dziewczyna(dziewica) zostawiła mnie dla kolesia który miał 12cm bo stwierdziła że moje 19cm ją przeraża i ją rozerwie przy pierwszym razie... także panowie za mało źle, za dużo tak samo.

Gość gość
i kolejnym rozerwie nie kazda przyjmie bez bolu ogromnego penisa.

Gość gość
Kazda lubi co innego,zalezy od upodobań indywidualnych.

Jestem facetem wiekowym lecz jeżeli chodzi o sprawność seksualną nie narzekam , jestem sam (wdowiec od dawna) . Żadna z moich partnerek nie narzekała . Mój penis w zwodzie ma około 17-18 cm więc nie jest mały i zdarza się że są panie które nawet przy takim penisie mają obiekcje czy nie będzie sex bolał . Raczej większość pań widząc go w pełnej krasie jest zadowolona z wielkości . Nie pozwalam sobie na to by kobieta wyszła niezadowolona z seksu ze mną .Przeważnie młode kobiety narzekają na swoich partnerów w podobnym wieku co one , coś w tym musi być że dzisiejsi faceci nie mogą podołać zaspokoić swoich dam . Oczywiście nie wszyscy , lecz coraz częściej kobiety decydują się na skok w bok. Jeżeli kobieta jest w pełni zadowolona z uprawianego seksu to jest wręcz jak ten skowronek szczęśliwa i pełna życia . Wiem coś na ten temat gdyż często zdarza mi się uprawiać seks z młodą i wyposzczoną kobietą , zdarza się że z rozkoszy traci świadomość i po chwili kilku orgazmów na raz widać na jej twarzy rozluźnienie i staje się piękniejsza bo szczęśliwa.Oby seks był udany musi być pełna otwartość i nie można być skrępowanym przy partnerze ,

Gość gość
Wiekszosc kobiet ma serdecznie w du..e rozmiar penisa u mezczyzny, ktory jest opiekunczy i madry. Smeszne jest to, ze dorosli mezczyzni sa tak bardzo zaabsorbowani wielkoscia swojego czlonka, a nie swoja osobowoscia.