Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam dwulatkow

Polecane posty

Gość gość

Ile czasu na dobe śpią wasze dzieci? Mój chłopczyk śpi w nocy ok.11 h. W dzień już nie. Czy według was to ok?

Gość gość
Jest ok. Moja zasypia max 22 i spi do 8 rano czasami 9. Fakt fakten na teraz 2.5 roku ale nadal śpi w dzień. Około 12-14 musi walnąć sobie drzemkę

Gość gość
Moja córka śpi 10 -11 h na dobę , czasem zdarza się 12 , ale w dzień nie spi, ma 2,5 roku

Gość gość
2,5, spi 9-11h i 1 w żłobku, a jak w domu to ze dwie

Gość gość
Moja w dzien nie spi odkad skonczyla rok. Natomiast kladzie sie o 21, wstaje o 8, czyli tez 11 godzin. Starsza tak samo miala.

Gość gość
Mój dwulatek śpi ok 10-11 godz w nocy i jedna czasami dwie godziny w dzien, na dobę zazwyczaj 12 h.

Gość gość
I nas noc 22-9 (11h) i drzemka w dzień (14-16). Późno wszystko, ale nam pasuje taki układ więc nie przestawiamy dziecka na siłę. Poza tym jak zdarza się dzień, ze nie ma jak zrobić drzemki (jesteśmy w gościach, a przecież jest wtedy zbyt ciekawie, żeby spać :-P) to koło 18 już jest marudny i zmęczony zwyczajnie, w dzień zasypia lekko więc potrzebna mu ta drzemka poki co. Razem śpi jakieś 13h na dobę, czasem 12. Właśnie skończył 2 latka.

Gość gość
W dzień nie spała (przestała trochę po skończeniu roku), za to wieczorem padała o 21 najpóźniej, wstawała sama ok. 7 (akurat na zebranie się do wyjścia, my pobudka pół godziny wcześniej). Mam nadzieję, że odziedziczyła mój skowronkowy rytm, bo on jednak ułatwia życie (mąż jest sową i nie zazdroszczę mu tego...) :)

Gość gość
W nocy 21 do ok 7 rano i ok 1,5h w dzień

Gość gość
moja śpi 10h w nocy i w przedszkolu z 1,5h .... w dni wolne nie sypia w dzień. Ma 2,4r

Gość gość
W nocy 12 godzin plus 1,5 w dzień.