Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DominikaZSanoka

czy dajecie dziecku buziaka w szkole?

Polecane posty

Gość DominikaZSanoka

tak jak w temacie, ciekawi mnie czy calujecie dziecko na szkolnym korytarzu? ja mam dziecko w pierwszej klasie i tego nie robie ale kolezanka ma syna w klasie TRZECIEJ i caluje go w usta gdy wychodzi z szatni i idzie do klasy. Dla mnie to dziwne troche zeby taki duzy chlopiec musial calowac matke w usta na korytarzu. Ciekawe czy jak bedzie w gimnazjum to tez bedzie to robic?!? a moze to ja jestem dziwna? napiszcie jak jest u Was?

Gość gość
Jak dla mnie całowanie w ogóle w usta dziecka to niesmaczne jest. Są policzki, czoło, nawet nosek,ale nie usta!!!! Moja teściowa miała taki obrzydliwy zwyczaj całowania nawet niemowlaka. Jak to zobaczyłam - skutecznie oduczylam. Dodam, że to osoba palaca, więc tym bardziej fuuuuj :-o

Gość gość
Dla mnie w usta całuje się tylko partnera, nigdy dziecko. Mój syn już w pierwszej klasie nie pozwolił się całować ani prowadzić za rękę przy ludziach. Dziwię się, że z tamtego chłopca nie śmieją się koledzy.

Gość DominikaZSanoka
dokladnie. mam takie samo zdanie co do calowania w usta a juz jesli chodzi o miejsce/szkola/ i wiek dziecka to juz dla mnie dziwne jest.

Gość gość
Nie to, że dla mnie niesmaczne, bo ja to bym całe swoje dziecko obcałowała,tylko dla dziecka, że niekoniecznie świeże, zdrowe calusy musi przyjmować

Gość DominikaZSanoka
nie wiem czy sie smieja czy nie, ona to taka typowa matka-kwoka, gdy ktos dokucza jej dziecku to ona zaraz delikwenta skutecznie "poucza". Powiedzialabym jej co mysle o tym calowaniu duzego chlopca ale boje sie jej reakcji. Przeciez przez te buziaki to wlasnie znow moga mu dzieci dokuczac.

Gość gość
matka robi krzywde dziecku i tyle

Gość efewfqefq
Ja nigdy nie całowałam dziecka w usta, łatwo je czymś zarazić. A co do szkoły, też mam córkę w pierwszej klasie. Czasem mam chęć ją pocałować na do widzenia ale wtedy najpierw ją pytam. Nie chcę jej przypadkiem wstydu narobić przed koleżankami i kolegami. :D