Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża czy choroba??????

Polecane posty

Gość gość

witam! zaczne od tego ze uprawiałam seks z moim M w dni niepłodne, okres miałam dostać w sylwestra , niestety nie mam go do dziś..minęły ponad 2 tygodnie, dziś na majtkach pojawiły się brązowe plamy, przedwczoraj leciała mi z pochwy normalna czerwona krew jak na okres, bez żadnych zakrzepów. dodam do tego ze od 4 lat co 1rok i 1miesiąc spóźnia mi się okres o 2-3 tygodnie i czesto choruje na przeziebienie pechęrza. w ciągu 2 tygodni piłam też duże ilosci alkoholu, stresowalam się, bylam lekko przeziebiona, dotego wszysktiego czesto biegam, robie przysiady, brzuszki(ogólnie często napinam brzuch) a pora roku sprzyja temu, ze jestem zmeczona i sie nie wysypiam..co to moze byc? od prawie 3 lat nie zaszłam w ciąże, uprawiajac seks w obojetnie jakie dni, lekko boli mnie brzuch, plecy. moja typowa objawa miesiaczki to skurcze brzucha po orgazmie, od 3 dni takie wystepują u mnie. jak myslicie co to moze byc? ciąże wykluczam, robilam 3 testy z porannego moczu i kazdy byl negatywny. ćzy to moze byc torbiel/ zapalenie ?bardzo prosze o normalne odpowiedzi!

Gość gość
dodam do tego jeszcze, że leciała mi woda z pochwy, co moze oznaczać problemy hormonalne