Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to taka mala hemoglobina u rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Robilam badania synkowi i wyszla mu hemoglobina 10,5. Synek za kilka dni skonczy roczek. Lekarz przepisał actiferol, jednak synek go nie toleruje, boli go brzuszek, kupki sa twarde, ma mniejszy apetyt. Dodam, ze niestety zupek tez za bardzo nie lubo, probowalam naprawde roznych, kupionych i gotowałam i jak ma dobry dzień to zje, ale jak nie, to nie wcisne mu wiecej niz 2 lyzeczki. Zupki wczesniej robilam z miesem indyka i kurczaka ,ale hemoglobina sie nie polepszyla, teraz dodaje cielecinke. Jajko, a raczej zoltko, jestem w stanie mu przemycic, nawet w jogurcie czy kaszce, ale nie wiem co jest wartosciowsze w zelazo: zoltko jajka czy taka cielecinka? Martwie sie tym troche, dzien kreci sie wokol karmienia, dodam, ze nie karmie go co chwile, jak nie chce to podchodze kolejny raz za dwie, trzy godziny. Ale jak nie ma ochoty na zupke to po prostu zamyka buzie i nie zje. Czy ta hemoglobina jest az takaa mala? Co mi radzicie? Aha, daje mu te zprobiotyki na ta kupe, ale jak zje zelazo to i tak to niewiele pomaga.

Gość gość
prosze o jakies wypowiedzi

Gość gość
Jak przemycasz jajko w jogurcie. Chyba nie surowe!

Gość gość
ugotowane na twardi i starte