Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedz rekrutanta w sprawie pracy

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na spotkaniu rekrutacyjnym w sumie było nas aż 8 osób.Po skończonej rozmowie zostałam poinformowana,ze skontaktują się za 3 dni mailowo czy dostałam prace czy też nie.Powiedzcie mi czy kiedyś zdarzyło się wam ,że zostaliście przyjęci do pracy a odpowiedz zwrotną otzrymaliście mailem zamiast telefonicznie?

Gość gość
raz, zazwyczaj jednak tel dostaje sie odp.

Gość gość
wydaje mi sie to troche dziwne bo moim zdaniem mailem odmawiamy, czy moze sie myslę dostał ktoś pozytywne rozpatrzenie kandydatury poprzez mail?

Gość gość
trudno ocenic. Moze tak tylko powiedzieli, a z wybrancem skontaktuja sie telefonicznie, a z odp negatywnymi - mailowo. To jesteś Ty od wczorajszego tematu odnosnie rozmowy kwalifikacyjnej w banku ??

Gość gość
Tak to ja :) nie miałam scenki sprzedażowej ,ale dziewczyna za mna już tak niestety jej nie zaliczyła (moja znajoma). Zadawali konkretne standardowe pytania.W pierwszym etapie były 2 zadania w tym jeden test pisemny.Pierwsze zadanie polegało na tym,że musieliśmy samodzielnie wymyśleć co możemy zrobić jak wykorzystać starą kamienice i 1mln euro.Jaka działalność założyć i jak rozgospodarować pieniądze.Nastepnie jedna osoba z grupy musiała przedstawic cały projekt zgłosiłąm się na ochotnika przecież nic nie tracę a mogę zyskac:) tylko zdziwiło mnie,że powiedzieli że w poniedziałek bedą wysyłać maile.No cóz może zle wypadłam

Gość gość
trzymam kciuki! :) Fajnie, ze zgłosiłaś się jako pierwsza- na pewno tym też zwróciłaś uwagę rekrutera. A jeśli nie ta praca- to będzie inna :)

Gość gość
Dziękuję :) Mam nadzieję, chociaż się nie napalam. Powiem szczerze,że zależy mi na tej pracy bardzo by mi odpowiadała.Niewiem czy trochę nie przesadziłam z gadaniem bo jak zaczełam to nie mogłam się zatrzymać :)

Gość wrrrauuu
obecnie poszukuje do firmy sekretarki, młoda i w miare ogarnięta. nie musi znac jezyków. zadania to ksero telefon i fax. zakaz robienia komukolwiek kawy bo uważam to za prostactwo takie wysługiwanie sie. tak czy siak zaczęły spływać CV, co laski wypisują to sie w głowie nie miesci . masa daje zdjecie w Cv z jakiejs imprezy gdzie jest pare osób z dopiskiem ja to ta w środku heheh . najlepsze było cv laski ktora zrobiła zdjecie monitora z otwartym CV i wysala nam takiego "screena" hehehe .

Gość gość
no naprawde się popisała:) moje cv było jak najbardziej ok z normalnym zdjęciem i uwaga byłam na nim sama:) ale tak na poważnie są rózni ludzie i wyczyniaja rózne dziwne rzeczy

Gość gość
Dziwny sposób komunikacji, raczej bym się nie nastawiała na pozytywną odpowiedź.