Gość gość Napisano Styczeń 15, 2016 w listopadzie robilam ogolne badania krwi i moczu wszystkie wyszly znakomicie.......moczu byly identyczne jak te tyle ,ze brak bylo erytrocytow<5 .teraz są a reszta bez zmian.w poniedzialek lekarz ale ja zdechne do tego czasu ze strachu :O wbiłam sobie smiertelną chorobe i dializy :O :O porażka zerkijcie prosze (badania robilam bo bralam lek gdzie nalezy czesto badac wątrobe ale z nia we krwi i moczu jest ok) barwa-zółta przejrzystosc-zupelna ciezar wlasciwy-1020 ph-7 leukocyty-ujemny azotyny-ujemny bialko ujemny glukoza -ujemny ciala ketonowe-ujemny urobilinogen-w normie bilirubina -ujemny erytrocyty swieze-5-10 !!!!! OSAD nablonki plaskie 2 wpw leukocyty-2wpw bakterie-poj.wpw na infekcje nie wygląda .okresu nie mam 12 dzien cyklu. miałam usg rok w marcu tamtego roku .nie mam kamieni w nerkach.skąd te cholerne krwinki ........ no sie wystraszyłam :( 5-6 tyg róznicy miedzy badaniami.Mogly mi nerki pójsc? jezu beznadziejny przypadek hipochondrii .wybaczcie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach