Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

UWAGA! TO MOJE OSTATNIE DNI WOLNO艢CI NA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

,,BEZROBOCIU" ja bez przerwy pracuje nad gruntem pod swoj膮 przysz艂膮 firm臋 ale Kamie艅 W臋gielny POD MOJ膭 FIRM臉 zosta艂 ju偶 wmurowany. W艂a艣nie czytam przepisy prawa... i go艂ym okiem widz臋 偶e prawo powsta艂o wyra藕nie po to by mnie wystraszy膰 i zamieni膰 moj膮 odwag臋 cywiln膮 w obaw臋 o swoj膮 wolno艣膰-przyk艂ad,,W przypadku przedsi臋biorc贸w, kt贸rych dzieci, posiadaj膮 orzeczenie o kompletnej niepe艂nosprawno艣膰 lub stopie艅 niepe艂nosprawno艣ci wymagaj膮cy osobistej opieki, dzia艂alno艣膰 mo偶na zawiesi膰 na okres 6. lat, jednak nie d艂u偶ej ni偶 do uko艅czenia przez dziecko pe艂noletnio艣ci." PYTANIE czy nie pro艣ciej by艂o napisa膰 偶e do lat 18? A nie na 2 lata ale nie d艂u偶ej jak na 202:D MASAKRA! DEBILE TWORZYLI PRAWO?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zerkam do papier贸w i gdyby nie epizod, dos艂ownie epizod, to ostatni raz zatrudniona by艂am 11lat temu Wof W urz臋dzie pracy robili mi takie testy, ekskluzywne jak na nich, bo dowiedzia艂am si臋 z nich 偶e nie nadaj臋 si臋 do pracy w grupie Jetem indywidualistk膮 przez wielkie ,,I" ale to, tak wy艂膮cznie dla mojej 艣wiadomo艣ci bo ich to zupe艂nie nie interesuje;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach