Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę na randkę a wysłałam swoje stare zdjęcie

Polecane posty

Gość gość

Sprzed 5 lat gdzie całkiem inaczej wyglądałam. Przede wszystkim byłam chudsza. I co teraz zrobić?

Gość gość
Pokaż tę fotkę, tę sprzed 5 lat i aktualną. Zobaczymy co da się zrobić.

Gość gość
A jak bym się ładnie ubrała, uczesała, pomalowała? Czy dać sobie spokój ?

Gość gość
Bezsensowne działanie z tym wysyłaniem nieaktualnych zdjęć. Może PRZED randką napisz mu, że zdjęcie jest już nieaktualne, bo w zasadzie, to się zmieniłaś. Możesz też dosłać aktualne, a nie musisz. Ale uprzedź go wcześniej, zachowaj się uczciwie.

Gość gość
Z twarzy teraz jestem zdecydowanie ładniejsza, bo wtedy taka szara mysza byłam. Teraz mam długie, falowane włosy. Nauczyłam się malować (nie tapeta tylko makijaż). Ubrania też mam inne. Tak mi teraz głupio. Wysłałam to stare zdjęcie bo rozmowa średnio się kleiła i myślałam, że jak mnie zobaczy to już się nie odezwie. A tu wyszło inaczej:(

Gość gość
To mu to powiedz. ;) Niby jeśli wyglądasz lepiej, to nie powinien mieć traumy (choć różne gusta mamy, może uznał, że tam jesteś ok, a może taka mu się spodobałaś najbardziej), ale mając na uwadze zwyczajnie uczciwość i szacunek, wypadałoby go uprzedzić.

Gość gość
Jakąś zapuszczoną maszkarą nie jestem. Poza tym pracuje w sekretariacie więc to już chyba mówi samo przez siebie. Ale to jakbym byłam inną osobą. Wtedy byłam biedną studentką. Nawet kasy na ubrania nie miałam. Chodziłam ciągle w tym samym. Teraz mam mnóstwo ubrań, chodzę do fryzjera. Wyglądam chyba naprawdę ok.

Gość bambi zombi
jestem sekretarka- to samo mowi za siebie :D:D:D a kolana masz obite? znam sekretary rzadne raszple i pewnie sie do nich zaliczasz

Gość gość
Normalna jestem. Sam jesteś raszplą. To zazwyczaj stare baby. Mam 28 lat i mam szefową

Gość gość
a jesteś dziewicą autorko