Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha Śmierdziucha to paranoiczka

Polecane posty

Gość gość
Nowy w mieście dziś gość dziś Jest zdrowy, fizycznie na pewno, bo inaczej zabroniono by Mu gasić pożary, psycha mu siada, ale masz rację pomarańczo zostawmy ich samych. Dogadają się on gasi pożary ale w wyobraźni :D

Gość gość
Nie wiecie ze on siedzi przy telefonie i odbiera zgłoszenia?

Gość gość
A kogo to interesuje?Jacusia tu zna każdy z dużo atrakcyjniejszej strony.:-D

Gość gość
O właśnie, dowódca plutonu :-) Tak.

Gość gość
Jakim pomówieniem :D Wieczne urojenia kto gdzie i po co. Ma nas/rane w tej swojej głowce i tyle. Temat jak najbardziej na miejscu

Temat mnie nie interesuje...Mucha ma swoje fazy,ale kto ich nie ma? Zwłaszcza w łóżku:)

Gości zdanie mnie tyle obchodzi co życie i twórczość Wagnera. Wiem tylko, że Hitler go słuchał i to mi wystarczyło:)

Gość gość
Mucha powtórzę się. Przypierrtoliłaś się do Tabasko o spam, Awarii o hejt, Imperium o Naja, Kuszy o Waderę. Jesteś psychiczna.

Gość gość
gość dziś twój funfel smof był na priwie z petrovem, poczytaj sobie temat pt."nowy to zły pedofil" petrov to dziewucha i wpadła jak pisała o sobie w liczbie żeńskiej. Ciotki spamuje też dziewucha wyrzucona z grupy młoda lesba co j**ała sie na priw z Tabasko. Frida miała bany kilkudniowe, bo za dużo dopie**alała z orandża dyskryminując chorych i niepełnosprawnych. Tematów pedo i spamerów nikt nie zablokuje, nie usunie, bo liczy sie klikalność. Tak jak nikt nie naprawi zawieszających sie stron, bo błąd jest w silniku celowo. Oni na górze wiedzą, że nie odejdziecie mimo utrudnień, spamu, hejtu. Witamy w rzeczywistości prawa kasy i pięści ŻzzzzzŻ tu jest Spamerka :-D

Gość gość
:-D Z Tabasco blisko była Nowa97 :-D :-D

Paranoja to coś takiego, że wmawiam sobie i innym, że jestem muchą a tak naprawdę jestem...szarą myszką? I mam śmiertelna chorobę? Mucha brakuje ci k****a nie różowego dilda Wadery co się kurzy bo j***e się na morgi z żywą skórą:)

Gość gość
gość dziś Mucha powtórzę się.....xPowtórz się jeszcze parę razy, może się przejmie 😴

Eva co cię mucha obchodzi? Jest dorosła to robi co chce...najgorsze są takie ciotki klotki co mówią jak ma postępować

Gość gość
Wiem tylko, że Hitler go słuchał i to mi wystarczyło... xxxx Beethoveena też słuchał Hitler, a Oda do radości jest hymnem Unii... Widmo faszyzmu krąży nad Europą 😴

Gość gość
👄 Prosto w buleczke Eve

Gość gość z dawna
Potwierdzę....tak to była Nowa 97. I chyba ona spamowała, bo czytając wtedy tematy też takie odnosiłem wrażenie, że za spamem jest ukryta Nowa.

Gość gość
Dajcie spokój Nowej, co za bzdety! :O Dziewczyna nawet dawno tu nie pisze :O Idźcie na "nekrolog" i tam wywołujcie duchy kafe 🖐️

Gość gość
Jacek, znów poplątałeś, ale nie szkodzi 😴xGościu od buziaka, niestety nie mogę przyjąć pocałunku w to miejsce, ale dziękuję za chęci :P ;)

Gość gość
A to czemu Eve?

Gość gość
Ewe to Nowa robi ściany :-)

Gość gość
gość dziś twój funfel smof był na priwie z petrovem, poczytaj sobie temat pt."nowy to zły pedofil" petrov to dziewucha i wpadła jak pisała o sobie w liczbie żeńskiej. Ciotki spamuje też dziewucha wyrzucona z grupy młoda lesba co j**ała sie na priw z Tabasko. Frida miała bany kilkudniowe, bo za dużo dopie**alała z orandża dyskryminując chorych i niepełnosprawnych. Tematów pedo i spamerów nikt nie zablokuje, nie usunie, bo liczy sie klikalność. Tak jak nikt nie naprawi zawieszających sie stron, bo błąd jest w silniku celowo. Oni na górze wiedzą, że nie odejdziecie mimo utrudnień, spamu, hejtu. Witamy w rzeczywistości prawa kasy i pięści. smiech.gif gość dziś KIm jest Petrov? gość dziś Z Tabasco blisko była Nowa97 jezyk.gif

Wiem, że to mało miało sensu z twoim myśleniem...ale niech się broni sama a wy piszcie co czujecie i o sobie...fakt muchy odpis na pomarańcze ,że nie jestem k/u/r/w/a mnie rozwalił.:)

Gość gość
gość dziś A temu, że najpierw przyjmuję pocałunki w policzek, a tam to na końcu ;) Zasady 😴 Ale buziaka przechwytuję i przeklejam na polik ;)

Gość gość
Nie miewasz nigdy ochoty na szybki numerek? ;)

Gość gość
Owszem, ale z nie-szybkim facetem ;) Takim, któremu chce się najpierw pocałować mnie w polik ;)

Gość gość
Kobieta z zasadami, fajnie ;) Czyli trzeba sie troche napracowac zeby dotrzec do soczku :)

Gość gość
Tajemniczy adorator gość.:-D