Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mucha Śmierdziucha to paranoiczka

Polecane posty

Nie ma takiej opcji a życie znam. ...znudzenie ,ciągle to samo, dzieci itd...to wymówki bo kobietę poznaje się codziennie i czy ma 20 lat 30 lat 40lat 50lat i więcej jak się ją kocha i wstaje się z nią to coś znaczy...czy my jak małpy już żyjemy? Że nowa samica ah ah ah? Ja taki nie jestem. KOBIETA NAJPIEKNIEJSZA jest ta co żyje w nas

Niewolnikiem nikt nie jest, więc jak jest źle, nuda i nie chęć wracania do domu to ...albo śmierć albo ariwederczi Roma. ..życie jest jedno i dzieci albo uzależnienie finansowe mnie nie przekona, bo to my mamy być szczęśliwy.

Przecież ja cię nie osadzam...robisz tak, aby było ci w miarę możliwości najlepiej i nic mi do tego...kobieta musi mieć swoją strefę intymną dla takich jak ja.Rozumiem i Wiem, że nie poznajesz mnie bo mnie w ogóle nie znasz.

Sedno sprawy wad. Jedną osobę poznawać do szczytu niż wiele na parterze:) dobra kobieta jesteś, ale więcej nie piszę bo tutaj nie miejsce na takie pisania...I tak że dali coś napisać to cud:)

Gość gość
wadera69 dziś Lepiej poznawac jedna osobe na wielu poziomach niz wiele osob na jednym.xJacek 81 dziś Sedno sprawy wad. Jedną osobę poznawać do szczytu niż wiele na parterzeusmiech.gifxŚwietne :) I Wad ma rację: Jacku, staraj się być taki zawsze, a będzie naprawdę dobrze ;)

Potrafię, ale tylko dla jednej...wad rób co uważasz, oby nie było za późno jak z Eve:) Miłego wieczoru .Można normalnie? Można tylko trzeba chcieć

Taa jeszcze dla ludzkości przypisza wad że zmieniła poparanca na człowieka:) czas pokaże a nie k***s:)

Gość gość
Ciekawska i zaintrygowana dziś "wad rób co uważasz, oby nie było za późno jak z Eve"że co???? smiech.gifxCiZiu, Jacuś chyba pije do innego tematu, gdzie Wadi mu napisała, że już za późno, żeby mnie rozdziewiczyć i pozbawić złudzeń grzecznej dziewczynki (bo już się stało) ;)

Gość gość
Tylko na to liczę, CiZiu 😭 :P

Eva jak zwykle wie o co chodzi:) Wad jak będę miał dziecko to musisz zostać chrzestna:) coś mi poprzestawiała. ..uf na szczęście nie w majtkach:)

...i o to chodzi, aby było wesoło kiedy trzeba...życie nie rozpieszcza nas jak cipka:) niestety