Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antydepresanty pomagaja i kropka

Polecane posty

Gość gość

Mam dobra informacje dla wszystkich, ktorzy stracili juz nadzieje a boja sprobowania antydepresantow - to dziala. Mialam tak okropna depresje, ze musialam zrezygnowac z pracy, zostawic narzeczonego, siedzialam tylko w domu i gapilam sie w sciane, nie moglam jesc bo wymiotywalam, zupelnie nic nie mialo sensu. Wydawalo mi sie, ze jestem w czarnej dziurze i bedzie tylko gorzej, ze nie zasluguje na nic dobrego. Zaczelam brac antydepresanty. Na poczatku koszmar - totalne pogorszenie, juz chcialam rzucic. Nie moglam spac, tylko lezalam w lozku, bolala mnie kazda czesc ciala, takie cierpienie ze zaczelam myslec o skonczeniu zycia zeby poczuc ulge. Ale tak jest na poczatku samopoczucie sie pogarsza. Az tu nagle 5 dni temu (w 32 dniu brania lekow) obudzilam sie i zobaczylam, ze swieci slonce a mi to sprawia radosc. Od tego czasu poczulam ulge, wreszcie nie boli mnie wszystko od stresu, moge spac a rano jestem wypoczeta, smialam sie nawet dzis na filmie. Czuje sie wreszcie normalnie! Wierzcie mi - po co sie meczyc!

Gość gość
Gratuluję. Tak trzymaj. Ale nie ma tabletek na wszystko. Samej potrzeba choć trochę chcieć.

Gość gość
a jakie?

Gość gość
Ja biore sertraline, ale na kazdego dziala cos innego, trzeba znalezc swoj lek

Gość gość
Biore zotral dokladnie 50 mg

Gość gość
Często takie uczucie jest tylko chwilowe, później trzeba rozwiązać problemy