Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe ze jeden szaleje a drugi nic

Polecane posty

Gość gość

Moi adoratorzy (podobajacy sie kobietom)dziela sie na 2 grupy . Ci którzy szaleją na moim punkcie i okazują mi mniej lub więcej ze podobam im się jako człowiek i kobieta i Ci dla których jestem aseksualna ale podoba im się mój charakter Dlaczego tak jest? Wiem że są różne gusta itd... Ale żeby aż tak ? Może jestem brzydka a Ci pierwsi udają albo staje im przy każdej?

Gość Andreasor
No co Ty ? Gusta są różne podobać się wszystkim nie sposób :)

Gość gość
Ale chyba jednak są jakieś uniwersalne cechy które podobają sie wszystkim samcom..

Gość Andreasor
Niektórym nogi niektórym piersi innym jeszcze tyłek :) Jednym więcej drugim mniej ciała Jest cała masa kryteriów

Gość gośćAga
Droga Kobietko! Innym mniej się podobasz innym więcej. Każdy ma inny gust i co innego się podoba.Pamiętaj jednak żeby facet nie "leciał" tylko na Twój wygląd. Uroda z czasem przemija i pozostaje ta sama dusza. Wybierz faceta który nie będzie patrzył tylko na Twój wygląd i abyś nie musiała się obawiać jak zareaguje na to że pokarzesz mu się bez makijażu. Wiadomo na początku każdej kobiecie jest trudno. Mam narzeczonego który cały czas mi mówi jaka jestem dla niego piękna. Chociaż bardzo dużo się zmieniło z przyjściem naszego Synka na świat. Wiadomo rozstępny pomimo stosowanych kremów i innych specyfików już nie ta sama waga. A byłam bardzo szczupłą osobą to nie znaczy że teraz jestem gruba tylko brzuch już nie ten sam. Pamiętaj wygląd nie jest najważniejszy.

Gość gość
do gośćAga: prędzej czy później cię zostawi. wygląd jest ważny, a zaniedbania po porodzie to już syf totalny.