Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOkoBrata

Przylapaliscie kiedys kogos na seksie i podgladywaliscie ich?

Polecane posty

Gość gośćOkoBrata

Byliscie swiadkiem seksu,pieszczot moze sasiadow,rodzicow,rodzenstwa i podgladywaliscie ich? Ja bylem swiadkiem kilku takich akcji. Raz na drzwo wlazilismy bo non stop przyjezdzali sie bzykac i wszystko ladnie bylo widac. Siostre slyszalem jak bzyka sie,sasiadke i sam bylem podgladywany. Jak u was bylo?

Gość Gunter Eberhardt
Ja latem poszedłem wieczorem nad jezioro pobliskie, na spacer. Ok.22.00 usłyszałem jakąś rozmowę. I zdanie : " Boże, Marcin, tylko żeby tu nikogo nie było, bo się zabiję". Przyczaiłem się nieco, patrzę, a tu młoda dziewczyna z chłopakiem rozbierają się do nagusa i siup do wody. Popluskali się parę minut a potem stanęli w niej tak po kolana i koleś łoił ją od tyłu. Ona rozglądała się na boki, czy nikt nie idzie, ha ha ha !!;-) Szkoda że nie na grałem komórką mimo półmroku ;-)

Gość gość
Ale to juz było...

Gość gość
Bylo,bylo ale nikomu sie niechce "przewracac" 40 stron! X Ja szedlem przez lasek kiedys i widzialem jak laska ciagnie druta. Przyczailem sie tez za krzakami. Potem on kondona zalozyl i ja w pupe walil. Wiem,bo slychac bylo jak gadal do niej czy lubi w pupe. Z widzenia znam ich. Mieszkamy blisko lasku wiec czesto tam chodza ;)