Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszukana odrzucona zdradzona

Trójkąt rozwalił mi związek

Polecane posty

Gość Oszukana odrzucona zdradzona

Zgodziłam się na to, razem z moją koleżanką. Jednak wczoraj gdy do tego doszło, facet skupił całą swoją uwagę na nową partnerkę, zapomniał o mnie a ja poczułam się jak g****o. Byłam pewna ze nic naszego związku nie zepsuje, 4 lata razem... po akcji ucieklam z naszego mieszkania do znajomego i nie odzywam się już do tego człowieka. Teraz ona i on dzwonią do mnie, nie wiedzą co sie ze mną dzieje... Rycze bo moje życie się zniszczylo nie wiem co robic, poczułam sie zdradzona, odrzucona... nie mogę już mam ochotę coś sobie zrobić

Gość gość
tak to jest idiotko jak sie godzi na takie trójkąty sronty g****o w głowie masz to też jak g****o zostałaś potraktowana szanuj sie szmato na przyszłość

Gość gość
Nie wiem co teraz mam zrobić razem mieszkamy i tak będę musiała tam wrócić do niego

Gość gość
To mój jedyny facet, od 3 lat namawial mnie do tego w końcu zgodziłam się i żałuję ogromnie jednak to nie powód żeby mnie wyzywać

Gość gość
jesteś szmatą i zerem k****o j****a

Gość gość
nie wstyd ci dziffko? :o

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona w Namysłowie jest browar namysłów znane piwa z tego browaru to namysłów pils zamkowe złoty denar kuflowe

Gość gość
ale ty głupia jesteś :D gdyby mi takie coś facet zaproponował k'u'r'w'i'a'r'z' je''b'a'n''y to bym dziada pogoniła w pistu szanuj sie szmato to ciebie będą szanować

Gość gość
on cie namawial bo chcial po prostu przeleciec inna laske ale nie chcial mnie wyrzutow wiec cie namawial na trojkat a ty glupia dalas mu sie podejsc moj facet wie ze jesli chociaz raz zaproponuje mi trojkat czworokat i inne takie goowno to rownie dobrze moze w tym samym momencie sie spakowac i wyjsc z domu i nigdy nie wracac

Gość gość
Wystarczy że czuję się jak szmata żałuję tego

Gość gość
teraz już po ptakach wyciągnij wnioski na przyszłość przydadzą sie przy nowym związku

Szanuj sie naprawdę,po co sie godziłaś,facet widocznie ma zryta banię bo to nie jest normalne żeby w zwiazku takie obrzydlictwo proponować,twój facet jest nienormalny i zboczony,musi sie leczyć,powiedz jemu to jest chore zrozum to.znajdz sobie normalnego faceta o ile ty jestes normalna

Gość gość
Nie przyszło Ci do głowy, że w związku dwojga dorosłych ludzi troje to już tłok? Zgodziłaś się, bo kochasz? A On namawiał i skorzystał, bo chciał porównania i przygody. Olej gnidę.

Gość gość
Umawialiśmy się na coś innego ale alkohol zrobił swoje, on przekraczał granice a ja nie byłam już w stanie przerwać żałuję ogromnie wzięłam już prochy na uspokojenie ale moje nerwy chyba się nasilily

Gość gość
Współczuję Ci. Na co dzisiejszy świat kaze nam się decydować? Zepsuty świat pełen seksu mechanicznego, wulgarnego. Kobiety popadaja w kompleksy i godza się na to czego nie chca. Ciekawe jak zareagowal by Twój facet gdybys zaproponowala trójkąt z drugim facetem i na nim skupila swoja uwagę? Podejrzewam ze nie mógłby patrzeć jak za przeproszeniem piescisz przyrodzenie innego faceta. Oczywiście nie rob tego, nie badz taka jak on. Czujesz się zdradzona i masz do tego prawo. I masz rację. Nie zaluj tego, masz dowód ze być może on nie jest taki jak go sobie wyobrażasz. Przychodzą mu takie akcje na mysl teraz a co będzie później? Znajdz sobie kochajacwgo, wiernego monogamiste. I nie popadaj w kompleksy, ona nie jest w niczym lepsza id Ciebie. Jest po prostu czymś nowym dla niego. I skorzystal z Twojego przyzwolenia. Wiem ze to ciężkie, ale sądzę że powinnaś się z nim rozstac, bo ta myśl będzie Cie gnebic. Nie dajmy się zwariowac zepsutemu światu, kochana. Nie wszyscy mężczyźni chca czegoś takiego, to jest nam wpajane przez wszechobecny erotyzm. A to jest g****o prawda które niszczy nasza moralność cywilizacyjna. Kazda kobieta chce być spelnieniem seksualnym swojego faceta i go zaspokajac, ale pamuetajmy ze wazniejsze sa przymioty duszy. Miłość. Pozdrawiam Mala E

Gość gość
Dodam ze nie tylko miłość, ale tez szacunek. A trójkąt to nie jest oznaka tych dwóch. Bo jak się kocha to nie mamy ochoty dotykac ani byc dotykani przez kogoś innego. Ja kocham swojego partnera i nie mam na to ochoty, chce tylko jego. A przez szacunek do niego nigdy bym nawet za jego przyzwoleniem- co byłoby chore, nie pozwolilabym się dotknac ani pozwolic się zaspokoić innemu. Przemysl to sobie. On nie jest Ciebie wart. Pełno fajnych facetów, a tak skończysz z poważnie nadszarpnietymi nerwami. Mala E

Gość gość
Nie wyobrażam sobie teraz związku z nim, jak na tą chwilę to mam obrzydzenie do niego i tez do siebie...jutro muszę wrócić do mieszkania.. Facet chce ze mną porozmawiać, dzwoni, pisze ciągle, ja się nie odzywam, bardzo ciężko mi w tej sytuacji, szuka mnie był u moich rodziców dzwonił do koleżanek i pisał do znajomych na fb.. nie wiem jak to rozegrać, ta znajoma też mi napisała wiadomość że mój facet strasznie przeżywa ta wczorajsza sytuacje i musi że mną porozmawiać, ja ich teraz nienawidzę, jego bym zabiła, z drugiej strony strasznie mi źle bo do tej pory byłam z nim bardzo szczęśliwa, na samą myśl że to koniec placzee!!! wszystko się zepsuło w ciągu 2o min