Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor123

170 cm wzrostu

Polecane posty

Nie, no ok. Ja tylko piszę, że mały też może być czarujący. Prezes Kaczyński oczarował pół Polski :-)

Gość gość
"To 170 będzie dla CIEBIE akurat" Bezpieczniej czułam się przy większych facetach :(

Gość gość
20:46 Łatwiej będzie jak zapytasz, który nie jest ;) przyjmuje ze ten, w którym snujesz opowieść o sobie bo cie nie znam :) Cała reszta to ściema ...może potrzebujesz wybujac własne ego a kto ci w sumie broni...ja nie ;)

Gość gość
Widzicie sami kobiety które zostały dla nas stworzone wolą wysokich przy których wyglądają jak dzieci trzeba czekać na islam to nasza ostatnia nadzieja.

Gość gość
Wysoki ma łatwiej, ale pociesze Cie autorze bo kobiety z innych krajów nie traktują wzrostu tak priorytetowo jak polki.

Gość gość
Polki doliczają obcasy i nawet dla niskiej facet musi mieć minimum 1.85 m.

Gość gość
21:01 Hiszpanki nie maja wyboru bo jak maja to już inna historia :D Panie Islam wtedy nie będziesz potrzebował wzrostu tylko kasy aaaaa sorki czyli norma :p

Gość gość
Średni wzrost polaka to 176 :) więc połowa polaków powinna być samotna a tendencja jest odwrotna tzn.jest dużo samotnych kobiet. To co tutaj gadają do ściema wzrost się nie liczy a przynajmniej nie w tak wielkim stopniu!

Gość gość
21:06 Taaaaa statystyka... no dla przeciętniaków :p Kobiety pragną niskich tylko jeszcze nikt na to nie wpadł może dlatego jest tyle samotnych w myśl zasady nie moge mieć wysokiego wole być sama :p

Gość gość
To co ja mam zrobić ? Podciąć sobie żyły ? Jestem tak samo dobry jak wysoki facet i tak samo potrafię zadbać o kobietę szkoda ,że nie potraficie tego dostrzec...

Gość gość
gość dziś Średni wzrost polaka to 176 więc połowa polaków powinna być samotna a tendencja jest odwrotna tzn.jest dużo samotnych kobiet. To co tutaj gadają do ściema wzrost się nie liczy a przynajmniej nie w tak wielkim stopniu! x tak było dekade temu, a obecnie 176 mają gimbusy. Kobiety sa samotne, bo polacy wolą kobiety z innych krajów które są nastawione na budowanie rodziny. Doinformuj sie.

No ja na kota poleciałem, inni polecieli na 500zł, jeszcze inni na emerytury. Takie życie :-) Prezes jest prawie tak samo czarujący jak ja :-)

Gość gość
21:17 zartujesz sobie znajdziesz kobietę swoich marzen tylko nie skupiaj sie na wzroście :) Toz napisałam, ze wzrost ma znaczenie tylko na początku kiedy sie kogoś poznaje potem wylacznie osobowość :) A nie znasz tego - ze miłość jest ślepa :D ano jest ślepa i tego sie trzymaj ...buźki

Gość gość
gość dziś To co ja mam zrobić ? Podciąć sobie żyły ? Jestem tak samo dobry jak wysoki facet i tak samo potrafię zadbać o kobietę szkoda ,że nie potraficie tego dostrzec... Dla wielu kobiet jesteś skreślony przez niski wzrost i musisz nadrabiać kasą, mięśniami, pewnością siebie, zaradnością, odwagą w bójce. Najеb po ryju wyższego i niejedna sie Tobą zainteresuje.

Gość gość
21:33 toooo ty20:46 i wcześniej Daj spokój i nie ryzykuj ktoś ci może ostro włożyć i to ktoś powyżej 174 :D

Gość gość
20:59 Tylko w jakim celu miałbym opowiadać bajki? Gdyby zależało mi na podbudowaniu swojego ego, to czarowałbym panny na necie jaki to jestem cudowny, ale tego nie robię, bo uważam, że nie muszę :) W swojej pierwszej wiadomości (17.42) napisałem prawdę opierając się na własnych doświadczeniach i spostrzeżeniach :) Nie rozumiem dlaczego twierdzisz, iż opowiadam bajki, skoro nie masz ku temu żadnych podstaw. Twierdzisz, że o sobie mogłem napisać prawdę, więc wątpisz w to, że zdarzają się wyrośnięte odpicowane lamusy? Wystarczy pójść do galerii handlowej i znajdziesz mnóstwo takich cieniasów.

Gość gość
23:38 Akurat w kwestii wysokich mężczyzn mam spore doświadczenie i w żadnym wypadku nie moge sie zgodzić z twierdzeniem...ze dają w długa ze strachu w ogóle a przed maluchami to już niemożliwe :p