Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka jest różnica wieku między wami i partnerami?

Polecane posty

Gość gość

Ile jesteście ze sobą i czy wiek robi różnicę ?

Ja w marcu skoncze 24, narzeczony w maju 28, nie odczuwamy duzej roznicy:) Jestesmy razem prawie 6 lat.

Gość gość
Rok różnicy a jesteśmy 4lata razem. Po paru latach przeciez to bez znaczenia czy różnica w związku to 10lat czy 2lata czy nawet kobieta starsza od faceta o 2 lata. To tylko nastolatki zwracają na to uwagę.

Gość gość
U nas są 2 lata różnicy czyli niewiele, jesteśmy razem 10 lat.

Gość gość
On 33 Ja 23 Jestesmy 3 lata. Zalezy w jakiej kwestii. Czasami nawet sie sprzeczamy, bo mamy inne poglady. Co do zycia okej, bo ja jestem bardziej dojrzala, on nie jest dziecinny ale tez nie jest na rowni swojemu wieku. Jesli chodzi o rozrywke itp. On woli bardzo spokojnie u kogos w domu itd ja moglabym czasem jednak skoczyc do klubu.

Gość gość
14 lat różnicy, jesteśmy razem od 4 lat. Jest dobrze, nigdy nie umialam się dogadać z rówieśnikami chociaż on też jakiś super dojrzały nie jest i czasami doprowadza mnie do szału :p

Gość gość585
10 lat razem, 15 lat różnicy, syn 4 lata i jest super!

Gość gość
ja 18 partner 26

Gość gość
3 miesiące.

Gość gość
8 miesięcy, ja jestem starsza, 2 letni syn, prawie 11 lat razem, znamy się od piaskownicy, tylko czasem się sprzeczamy ale o pierdoły.

Gość gość
Maz 3 lata starszy ,ja 30 on 33 ,razem 8 lat. Jest dobrze ,choć czasami myślę że nam trzech synów ,dwóch urodziłam a za trzeciego wyszłam za mąż :D

Gość gość
Mąż jest ode mnie młodszy o 2,5 roku (ma 30 a ja niedługo skończę 33). Jesteśmy razem 8 lat, z czego 5 po ślubie. Mamy 2 dzieci, kochamy się i wszystko jest ok.

Gość dlugi staz
ja 38lat,on 40 razem 18lat bez slubu

Gość dlugi staz
Dotarlismy sie,na poczatku to az iskry lecialy,teraz spokoj,zrownowazenie,czasem sie posprzeczamy ale inaczej jak kiedys Nie potrafimy sie nie odzywac calymi dniami jak na poczatku znajomosci I kocham go dzis bardziej niz na poczatku.Teraz to taka inna milosc.Dojrzala ;)

Gość gość
11 lat różnicy, 9msc razem. Jest super

Gość gość
ja 29 mąż 25 czyli 4 lata różnicy razem od 4 lat mamy 2 letnią córkę nie przeszkadza nam ta różnica czasami są śmieszne sytuacje mąż był i jest bardzo dojrzały jak na swój wiek a ja nadal czuje sie 20stką a nie 30stką :)

Gość gość
a te stare dziady nie śmierdzą wam starością, przecież nie mogłabym się ze starą zwiędniętą, cuchnąca skórą położyć do łóżka

Gość gość
5 lat różnicy, ja jestem młodsza. Nie mógłby być ze starszą, jak mówi, bo starsza od razu chciałaby mieć dzieci a on chce poczekać. A ma 28 lat. Ach ci faceci.

Gość gość
Ja jestem starsza o 2 tygodnie, ale mama mnie urodziła 2 tygodnie przed planowanym terminem a mój mąż był urodzonyu równo w terminie, więc jesteśmy prawie jak bliźnięta :)

Gość gość
Ja jestem starsza o 2 tygodnie, ale mama mnie urodziła 2 tygodnie przed planowanym terminem a mój mąż był urodzonyu równo w terminie, więc jesteśmy prawie jak bliźnięta :)