Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecam wam gorąco film

Polecane posty

Gość gość

Niestety z tego co szukalam nie ma go w języku polskim, co dziwne w ogóle nie ma go na filmweb chociaż film jest z 2015r. Być może znajduje się pod innym tytułem. Ja ogladalam w języku włoskim ale jak ktoś zna angielski to można go obejrzeć za darmo na putlocker. Tytuł filmu to premonitions z Anhony Hopkinsem polecam choćby zobaczyć trailer. Tematyka jest o seryjnym mordercy ale nie jest to typowy thriller, ma w sobie też coś z dramatu. Naprawdę bardzo wam polecam, ja ogladam mnóstwo filmów i chyba jeszcze żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Trzyma w napięciu, wzrusza i sprawia że człowiek zastanawia się ...ale nad czym nie chce zdradzać bo to cały urok tego filmu. Gwarantuje, że jest to film o którym się nie zapomina, jeśli macie możliwość obejrzyjcie bo naprawdę warto.

Gość gość
solace to chyba ten tytul?

Gość gość
Właśnie znalazłam orginalny tytuł filmu bo tamten okazuje się że jest z włoskiego. Film nazywa się solace polecam bardzo kto jeszcze nie widział.

Dziekuje- zaraz zobacze jesli masz ochote to polecam tez cos, bo sama uwielbiam dobre filmy , ALE NIE sa to filmy o - policjantach,gangsterach, narkomaach,chorych, szpitalach,lekarzach,slepych, chorych,uposledzonych,biednych i kryminalnych, wszystko inne ogladam , jesli chcesz polecam fajne filmiki, na poczatek jestem pewna ze polubisz film - muza i meduza- z Paris Hilton,dalej fajny jest -mosiezny imbryk 2012, tez dobry filmik i moze jeszcze - igraszki losu 2001,kochanek 1992 - swietny film polecam, na koniec polecam dla duzych i malych film -pinkio:opowiesc o chlopc z drewna 2008- bardzo fajne , goraco zapraszam wszystkich,

Gość gość
ma ktos fany film ?

chcialbys zeby cie grant posunal tak jak ta czarna murzynska prostytutke? :D:D

Gość gość
No nieee , wiem cos o nim/w dzienniku mowia ze ma dwie kobiety/ - ale to jest taka milosc platoniczna , pomimo to wpatruje sie w niego jak w portret /prababci/ echhhh ...