Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka2422

mam beznadziejny charakter

Polecane posty

Gość Karolinka2422

ale ponoć jestem bardzo atrakcyjna fizycznie… nie wiem czy to prawda. W każdym razie ja w to aż tak nie wierzę (może mam niską samoocenę i faktycznie dobrze wyglądam?) Wybieram sobie zwykle nieco starszych facetów. I każdy z nich chciał ze mną być, mimo moich wad. Jeden nawet stwierdził, że cieszy się, że może się mną pochwalić jak obok niego idę, a i tak nikt nie wie jak dziwnie się czasem zachowuję.

Gość gość
Nikt nic? :(

Gość 21M
Dlaczego myślisz, że masz beznadziejny charakter? Czemu tak uważasz? :/ Podaj przykład tego co czyni twój charakter beznadziejnym.

Gość 21M
Karolina jesteś? Chętnie popisze z Tobą o tym ;)

Gość gośćkarolinka
Wiele razy to słyszałam i...sama czuję, że nie jestem zupełnie normalna.

Gość 21M
A może za bardzo się tym przejmujesz? Napisz 3 według Ciebie złe cechy. Pomoże mi to nieco w rozmowie z Tobą ;) I pamiętaj jesteś jedyna w swoim rodzaju i tego się trzymaj ;)

Gość 21M
Wiesz wpadał mi jeszcze jedna myśl. Dałaś sobie to wmówić, że jesteś beznadziejna. Kto Ci to powiedział, że jesteś beznadziejna?

Gość Karolinkaa2422
Beznadziejna w znaczeniu czasem trudno ze mną wytrzymać, jestem uparta, niekiedy niezdecydowana, szybko się wkurzam.

Gość 21M
Powiem Ci, ze kazdy wybucha. Roznica jest tylko w czasie ;) Rozumiem ze tobie szybko sie to zdarza. Probowalas pracowac nad tym? Wiesz moze skad to Ci sie bierze? Moze cos sie wydarzylo w twoim zyciu ze tak reagujesz?