Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somnians

Mąż chce trójkąt

Polecane posty

Gość Trójkącikowa
Mój też chciał no i ma.. Zapuściłam pipke, przystrzygłam deczko w trójkąt i ma to co chciał:]]

Gość bhehe
Kup mu ekierkę. Jest w kształcie trójkąta.

Gość gość
Zostawmy na boku kwestię, czy to normalne czy nie, jako nierostrzygalną. Przyjmijmy, że są związki, w których ludzie tak robią i nic złego się nie dzieje. Co z tego wynika? Dalej i cały czas jedynie to, że nawet jeśli można tak robić, to nie jest obowiązkowe i jeśli któraś strona tego nie chce, to druga może żałować ale musi się podporządkować. Pojawiają się tu głosy, że powinnaś się Autorko na to zgodzić, bo inaczej mąż to zrobi z kimś innym bez Ciebie. Tych nie słuchaj, bo jeśli związek/małżeństwo ma się utrzymać za cenę wyparcia się siebie, to znaczy, że nic nie jest wart i tym lepiej dla Ciebie, jeśli się rozpadnie. Żeby było jasne: pisze to mąż mający przeróżne fantazje, o realizacji których żona nie chce słyszeć i który brzydziłby się sam sobą, gdyby próbował żonę do nich zmuszać. Pozdrawiam

Gość gość
To jest oczywiste, że nikogo nie można zmuszać do swoich fantazji. Kafemen@wp.pl

Gość gość
Mąż chciał trójkąt z kochankiem i po nim czuł się niespyszna gdy widział jak dobrze mi zrobił kochanek bo doznałam jak bym była w transie. Następny raz był już czworokąt z wymianą i tu się spełniły jego marzenia.

Gość gość
Pogratulowac meza. Zdradzi, jesli juz tego nie zrobil. Jego nie interesuje trojkat z Toba a inna szparka.

Gość gość
My to zrobiliśmy. Żonie się spodobało. Pare razy było 2m+k. Potem 2m+2k, potem 2k+1m. Powiedziała, że nie jest lizbijką ale jak kobieta jest piękna to nie może sobie odmówić. Potem były wszyskie inne kombinacje mieszane a ona powiedziała, że nie wiedziała, że jest erotomanką i że ma super męża z którym może to wszytko robić. Piętnaście lat czekałem na takie jej wyznanie.

Gość gość
zacznij sie modlic o meza modlitwy ruzaniec i modlitwa do michała archanioła

Gość gość
Seks a miłość to dwie różne rzeczy. Dla seksu można zaprosić inną osobę co nie znaczy, że nie kocha się swojej partnerki.

Gość światoszalał
zaprosić?żeby dotykał/a ciała Twojego partnera?dla mnie to zdrada i tyle

Gość gość
Mój mnie również zachęcił do trójkąta teraz mam ochotę tylko na kochanka. Takiego mocnego seksu wcześniej nie miałam.

Gość gość
Ja juz trojkat przezylam ale nie z mezem tylko z dwoma znajomymi wtedy jak maz w holandi pracowal jak bylam u kolezanki na imprezie najpierw jeden ja dymal a drugi mnie pozniej kolezanka obydwuch zatrudnila w obie dziurki a mnie lizala, jak ja to ujrzalam to mi sie spodobalo, troche im odpoczac sobie dalam Dupicie im podlozylam tak jak chcieli i w obydwie dziury mnie jechali super bylo ale maz o tym nic nie wie

Gość gość
Super..dobierz faceta to mu się odechce.....

Gość gość
Nie rozumiem swego faceta. Chciał trójkąta i jeszcze ok. gdy mnie rżnie w cipkę czy nawet analnie jest tym mocno podniecony i wchodzi po nim we mnie mocno się sposzcza. Ale kochanek zaczyna od długiego namiętnego całowania w usta gdzie chce mój języczek w usta i pięści delikatnie cipke gdzie od razu jest mokra. To mu przeszkadza przecież to są tylko pieszczoty. I całowanie a o wejście kochanka w cipkę czy analnie nie ma problemu czy to nie jest dziwne?

Gość gość
AHTUNG!!! zdebilały kretyn od ginekologa na temacie!!! :-(

Gość gość
23.33 a skąd ta pewność że to ta osoba chyba że naruszasz prywatność jako bloger?