Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieumiejętność podejmowania decyzji

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie mi proszę jak sobie z tym radzić. Od dziecka mam z tym ogromny problem. Właściwie samodzielnie nie potrafię podjąć nawet najprostszej decyzji. Obawiam się ze zrobię cos zle i lęk przed bledem mnie zupełnie paraliżuje. Miałam krótkotrwała poprawę i okolo roku bylo nieco lepiej. W tym czasie byłam w ciąży. Po urodzenia.dziecka zaczęło się z powrotem. Mam 25 lat ale czuje się jakbym miała ok 10 lat do tylu. Wiem ze ta moja nie decyzyjność bywa wkurzająca dla męża. Zadaje mnóstwo pytan których normalnym ludziom nawet nie przyszłoby do glowy zadać np. Czy mogę cos zrobić albo gdzieś pójść. Nie wiem jak się zmienić i od czego zacząć.

Gość gość
Jeśli to nie jest prowo. To może być nerwica lękowa. Lub niewielkie zaburzenie osobowości. Jeśli miałaś poprawę, to oznacza, że Twoje objawy można osłabić :)

Gość gość
Nie to nie prawo. Wolałabym żeby to nie byla prawda ale niestety. W takim razie dlaczego poprawa nastąpiła w ciąży i dlaczego to wszystko wróciło 2 razy gorzej zaraz po porodzie.?

Gość gość
Dlaczego taka jestem? Sa dni kiedy sama siebie nie rozumiem. Wkurzam się wtedy na siebie i czuje się do bani.

Gość gość
ja też tak mam

Gość gość
Nikt nic nie pomoże?